Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igaza van MZPnek, tényleg...

Igaza van MZPnek, tényleg azért fogjuk megnyerni a választásokat, mert főleg idős szavazók haltak meg covidban, akik inkább Fideszesek?

Figyelt kérdés
2022. jan. 10. 08:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ismét #18-nak:

Ha egy nyugger verbálisan rátámad egy fiatalra, akkor gondolkodás nélkül veszem védelmembe. Ha a nyugger ekkor még nekem is nekem támad, akkor "átkapcsolok" vulgáris-üzemmódba. Amint a személyemet támadja, attól a pillanattól az már nem politika, én pedig nem a DK-t képviselem hanem magamat védem. És hidd el, 2 percen belül eltűnik az ilyen.

2022. jan. 11. 08:31
 22/26 anonim ***** válasza:

#20-nak:

Csak addig, amíg a konfliktusnak közvetlen köze van a kitelepülés okához.

Ha ebből kilépve személyeskedni kezd, akkor az már nem a DK-aktivistával szemben történik, hanem a mögötte lévő magánszeméllyel szemben.

Az pedig nem olyan kulturált, mint azt feltételezi. Ők is azt hiszik, hogy a kabát miatt én majd kultúrálom magam. Ha bevadul valamelyik, az első, hogy leveszem a kabátot mielőtt válaszolok.

2022. jan. 11. 08:35
 23/26 anonim ***** válasza:

Ismét #20-nak:

XDXDXD

Volt egyszer egy eset, amikor értelmesebb nyuggerbe futottam.

Elfajult a vita, én pedig levettem a kabátot és a kitűzőt.

Azonnal elment.

2022. jan. 11. 08:39
 24/26 anonim ***** válasza:

Megint #20-nak:

Most hogy belegondoltam, még soha nem volt olyan hogy fiatal, bármiféle balhét csinált volna.

A 40 felettiekkel való eseteket viszont nehéz lenne felsorolni

2022. jan. 11. 08:55
 25/26 anonim ***** válasza:
#24 Szerintem váltsd le a 40+-okat! De ne csodálkozz, ha nem "teszi a dolgát" és másra szavaz!
2022. jan. 11. 15:37
 26/26 anonim ***** válasza:

#25-nek:

De szabadidő-központnak tudja használni a standot, meg akadályozni a komoly érdeklődőket, és még baxakodni is velük.

Amelyiknek a politikai véleményét a személyes sértődöttsége határozza meg, az menjen, és gyengítse inkább a fidesz sorait.

2022. jan. 11. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!