Igaza van MZPnek, tényleg azért fogjuk megnyerni a választásokat, mert főleg idős szavazók haltak meg covidban, akik inkább Fideszesek?
#11-nek:
Aktivista vagyok, úgyhogy megerősítem hogy így van.
Hozzánk is jönnek persze nyugdíjasok akik qrvára ráérnek, így a standoknál leginkább ők láthatóak. De ez a fidesz standoknál is megfigyelhető. A fiatal odajön, teszi amit épp kell, és elhúz.
A nyugger még fél óra múlva is ott trécsel, és közben, esküszöm neked, mintha osztódással szaporodna!
#12 "A fiatal odajön, teszi amit épp kell, és elhúz."
Látom, megbecsülöd a választóid. Lényeg, hogy teljesítsék a kötelezettségüket.
Gratulálok, így kell szimpatizánsokat szerezni.
#12 " a Covid nem válogat pártállás szerint, ahogy a hülyeség sem!"
Igaz.
#13-nak:
A fiatalokba több kultúra szorult. Nem áll be a pult közepére mondani a magáét, és még ő áll le vitatkozni és ő kéri ki magának, ha valaki szépen kéri hogy menjen odébb kicsit. Aztán a következő pillanatban már megint ott mondja a magét az előző fiatalról, én meg kénytelen vagyok hallgatni. nem szeretnek, mert hamar rájönnek a véleményemre. Mondani nem mondhatom, de az értésükre adom.
Egyébként 45 vagyok.
#13-nak:
Egyébként pedig ha egy fiatal kérdez, ott általában tapasztaloma tényleges érdeklődést. A legtöbb nyugger azért kérdez hogy beszélgetni kezdjen. Sokszor igazából még a válasz sem érdekli mert vagy tudja, vagy nem érdekli.
#18-nak:
Csak akkor erős, ha úgy akarod érteni!
Én ezt pozitívan írtam a fiatalokról mint jellemző viselkedésüket, nem pedig azt írtam hogy "húzzanak el"! Sokkal szívesebben dumálok 18-20 évesekkel mert őket tényleg érdeklik a válaszok, mint a nyuggerekkel akik összekeverik a standot a szabadidő-központtal, és eközben másokat is akadályoznak, és úgy hiszik hogy nekik ehhez JOGUK VAN a "taknyosokkal" szemben!
Néha nagyon nehéz szalonképesnek maradni, nem is mindig sikerül! Diplomatikusnak pedig végképp nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!