Most, hogy már kb mindenhol bebizonyosodott, hogy az omikron gyengébb, kevesen kerülnek kórházba, Kásler miért riogat napi 200 lehetséges halottal és 8-9000 kórházi ellátásra szorulóval?
Most ez mi? Már itthon is mondták a virológiások, hogy sokkal gyengébb lesz és ez végre a járvány végét jelenthetné.
Mert ez a dolga azert riogat:D
Addig csinalja mig van ra vevo
Nem tudom mikor esik mar le a tantusz egyeseknek:D
Engem inkább ez a mondat lepett meg:
"akkor a csúcsán 13 ezer is lehet a napi fertőzések száma"
Eddig minden országban csúcsokat döntött a napi fertőzöttek száma az omikron hullámban. Ha a súlyos esetek és halottak száma nem is akkora, mint korábban, de a fertőzötteket mutató grafikon minden országban átment függőlegesbe, olyan gyorsan és durván fut fel. Ha itthon csak 13 ezer lesz, az csak a hazai tesztelési rendszer totális kudarcát jelentheti.
Én elseje óta vagyok beteg vele, szal ja, sikerült beszedni és a legrosszabb ellenségemnek nem ajánlom.
Minden levegővétel fáj, a legkisebb megerőltetéstől is kifulladok.
Semmi erőm, de aludni se tudok, olyan mintha összevertek volna.
Lázam nincs, alig köhögök, taknyos se vagyok.
Mindezt az összes oltással, egészséges, aktív felnőttként.
Szóval ja, bárki beszophatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!