Annyi lesz, amennyit eltűrnek az emberek. Majd ha az oltottak is rájönnek, hogy átverték őket és képesek leszünk összefogni, akkor rögtön vége is lesz.
2022. jan. 10. 16:42
22/29 anonim válasza:
Erre senki sem tudja a választ. Kérdezd meg a magyar kormányt, ök már betáblázták már biztosan a 6. hullámot is :)
2022. jan. 10. 18:22
23/29 anonim válasza:
Mikor lett vége az első hullámnak?
2022. jan. 10. 22:14
24/29 anonim válasza:
Annyi hullàma lesz, ahány mutàciót elkèszít valaki, a laborban.
2022. jan. 11. 07:42
25/29 anonim válasza:
#6, #24-nek:
Nem kell készíteni.
Minden orvos tudja hogy járvány idején nem szabad oltani. Ezt egy műsorban Dr. Pócs Alfréd is számon kérte Dr. Rusvai Miklóstól, amikor az próbálta az oltást védeni! Kereken megkérdezte, hogy: EZT TANULTUK AZ EGYETEMEN?
EZT? VÁLASZOLJ!
Rusvai hallgatott, és úgy láttam, szégyenlené válaszolni. Ezzel válaszolt is.
És pontosan azért nem szabad oltani, mert az arra kényszeríti a vírust, hogy alkalmazkodjon az életben maradásáért. Ezt az alkalmazkodást hívják mutációnak.
2022. jan. 11. 07:56
26/29 anonim válasza:
#6 vagyok:
A hozzá nem értők elhiszik hogy az oltás megvédi őket, de csak átmenetileg, és korlátozott mértékben. Mivel a mutáció már megtanulta kivédeni az oltást, hiszen pont az oltás ellenanyaga kényszerítette védekezésre, ezért a mutáció ellen viszont már nem védett!
Az oltás lényegében az oltás fenntartásának szükségességét hozza létre, a végtelenségig.
2022. jan. 11. 08:04
27/29 anonim válasza:
Vírus szerintem örökre itt marad, az hogy meddig vívjuk vele ezt a szélmalomharcot, az már más kérdés. Előbb-utóbb csak rájövünk, hogy akármit csinálunk, ez a vírus itt marad, és erre nem vagyunk ráhatással.
2022. jan. 11. 18:36
28/29 anonim válasza:
Mi Hazánk szimpatizánsként talán életemben először értek egyet egy DK-ssal (25-26-os).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!