Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha az ellenzék maradéktalanul...

Ha az ellenzék maradéktalanul végrehajtja Brüsszel parancsait, milyen jövő vár majd az országra?

Figyelt kérdés

2022. jan. 9. 22:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 A kérdező kommentje:

60

Bocs, de pl az építőipar jól fizet, ott is arányos az emelés folyamatosan. Árletörésről szó sincs.

2022. jan. 16. 20:09
 62/79 anonim ***** válasza:
60%

61 Figyelj: menj el és nézd meg a valóságot!

Én ilyen betanított harsonákkal nem vitázom.

Azt hiszel amit akarsz - ez a tényeken nem változtat.

2022. jan. 16. 20:14
 63/79 anonim ***** válasza:
0%

Tehát támogatod, hogy évente pár tízezer vendégmunkás jöjjön az országba.

Én egyébként igen egyébként is szeretem a multikultit és csökken is a népességünk. Balosokról, mint én ezt szokta is terjeszteni a fidesz, hogy ezért támogatjuk a bevándorlást. Nekem ezzel nincs bajom. Ezt a fideszeseknek kell lerendezni magukban, hogy a fidesz olyanokat csinál amivel a baloldalt szokta vádolni.

2022. jan. 16. 21:07
 64/79 A kérdező kommentje:

62

A bátyám burkoló, szóval van rálátásom az építőipari bérekre. Most azon vagy kiakadva, hogy nincs bérletörés. Ez miért az én hibám?

2022. jan. 16. 23:46
 65/79 anonim ***** válasza:
100%
Az a kérdés, hogy a bevándorlást támogatod-e.
2022. jan. 16. 23:52
 66/79 A kérdező kommentje:

65

De a bérekről beszélünk. Majd utána megbeszéljük a bevándorlást, ha elmagyarázod, hogy miért nem csökken a burkolók (és egyéb építőipari szakmunkások) bére, ha itt olyan hatalmas bérletörés történt.

2022. jan. 16. 23:55
 67/79 anonim ***** válasza:
64%
Nem történt bérletörés.
2022. jan. 17. 19:36
 68/79 anonim ***** válasza:

A családtámogatási rendszer és rezsicsökkentés megtartását, azok szociális alapon történő igazságosabbá tételét, valamint bérlakásépítési programot ígértek ellenzéki választási győzelem esetén a Jobbik, az MSZP és az LMP képviselői hétfői sajtótájékoztatójukon.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője a pártok Facebook-oldalán közvetített online sajtótájékoztatón azt mondta, “a Fidesz hárommilliós tandíjjal akar kínai egyetemet importálni Magyarországra az adófizetők pénzéből”, az ellenzék hosszú távon harmincezer fiatal lakhatását szeretné rendezni pár év alatt.

A politikus azt mondta, a kormány elvette a fiatalok jövőjét, az összellenzék pedig egy gondosan kimunkált programmal megpróbálja azt visszaadni.

Rögzítette: a családtámogatásokat az ellenzék megtartaná, bővítené, igazságosabbá tenné, visszaállítanák a lakáscélú előtakarékosság és a lakhatási támogatás rendszerét is. Átfogó bérlakásépítési programmal, a kollégiumi férőhelyek tömeges bővítésével és az üresen álló ingatlanok egy részének hasznosításával éves szinten több ezer, a piaci ár alatt bérelhető lakás lenne – mondta.

2022. jan. 17. 22:00
 69/79 anonim ***** válasza:
0%

Alig várom már, hogy az Európai Egyesült Államok része lehessünk!

Ettől a feudalisztikus, unortodox, illiberális orbáni nihilből, ebből az "urambátyám" világból már nagyon elegem van!

2022. jan. 20. 09:06
 70/79 A kérdező kommentje:

69

Hát, provokációnak ez elég gyenge és vérszegény :)

2022. jan. 20. 11:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!