Ha az ellenzék maradéktalanul végrehajtja Brüsszel parancsait, milyen jövő vár majd az országra?
60
Bocs, de pl az építőipar jól fizet, ott is arányos az emelés folyamatosan. Árletörésről szó sincs.
61 Figyelj: menj el és nézd meg a valóságot!
Én ilyen betanított harsonákkal nem vitázom.
Azt hiszel amit akarsz - ez a tényeken nem változtat.
Tehát támogatod, hogy évente pár tízezer vendégmunkás jöjjön az országba.
Én egyébként igen egyébként is szeretem a multikultit és csökken is a népességünk. Balosokról, mint én ezt szokta is terjeszteni a fidesz, hogy ezért támogatjuk a bevándorlást. Nekem ezzel nincs bajom. Ezt a fideszeseknek kell lerendezni magukban, hogy a fidesz olyanokat csinál amivel a baloldalt szokta vádolni.
62
A bátyám burkoló, szóval van rálátásom az építőipari bérekre. Most azon vagy kiakadva, hogy nincs bérletörés. Ez miért az én hibám?
65
De a bérekről beszélünk. Majd utána megbeszéljük a bevándorlást, ha elmagyarázod, hogy miért nem csökken a burkolók (és egyéb építőipari szakmunkások) bére, ha itt olyan hatalmas bérletörés történt.
A családtámogatási rendszer és rezsicsökkentés megtartását, azok szociális alapon történő igazságosabbá tételét, valamint bérlakásépítési programot ígértek ellenzéki választási győzelem esetén a Jobbik, az MSZP és az LMP képviselői hétfői sajtótájékoztatójukon.
Z. Kárpát Dániel, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője a pártok Facebook-oldalán közvetített online sajtótájékoztatón azt mondta, “a Fidesz hárommilliós tandíjjal akar kínai egyetemet importálni Magyarországra az adófizetők pénzéből”, az ellenzék hosszú távon harmincezer fiatal lakhatását szeretné rendezni pár év alatt.
A politikus azt mondta, a kormány elvette a fiatalok jövőjét, az összellenzék pedig egy gondosan kimunkált programmal megpróbálja azt visszaadni.
Rögzítette: a családtámogatásokat az ellenzék megtartaná, bővítené, igazságosabbá tenné, visszaállítanák a lakáscélú előtakarékosság és a lakhatási támogatás rendszerét is. Átfogó bérlakásépítési programmal, a kollégiumi férőhelyek tömeges bővítésével és az üresen álló ingatlanok egy részének hasznosításával éves szinten több ezer, a piaci ár alatt bérelhető lakás lenne – mondta.
Alig várom már, hogy az Európai Egyesült Államok része lehessünk!
Ettől a feudalisztikus, unortodox, illiberális orbáni nihilből, ebből az "urambátyám" világból már nagyon elegem van!
69
Hát, provokációnak ez elég gyenge és vérszegény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!