Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiskeresetűként hogy fogom...

Kiskeresetűként hogy fogom majd kifizetni a kórházi ellátást, ha Márki-Zay privatizálja az egészségügyet?

Figyelt kérdés

2022. jan. 9. 21:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
68%
Provokálsz vagy tényleg teljesen beveszed a fideszmédia hazugságait?
2022. jan. 9. 22:51
 12/20 A kérdező kommentje:
Márki-Zay maga mondta ki, hogy magánosítaná az egészségügyet. Ami azt jelenti, hogy egy vérnyomásmérés is 12 ezer ft
2022. jan. 9. 23:24
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
El vagy tévedve kérdező, vagy nagyon is tudod, hogy szemenszedett hazugságokkal hergeled az embereket. Tipikus külföldi ügynök, vagy fizetett propagandista viselkedés.
2022. jan. 10. 00:16
 14/20 anonim ***** válasza:
49%

A saját szájával mondta ki, hogy szerinte csak egy drasztikus magánosítás segíthet az egészségügyön. Nem követitek a saját miniszterelnök-jelöltetek nyilatkozatait?

2022. jan. 10. 00:54
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

Érdemes nem csak a propagandalapok torzításain keresztül olvasni, hogy mit mond:

[link]

2022. jan. 10. 05:06
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Néhány éve egy vesekő törésért + CT több, mint 10 ezer eurót fizettem egy nyugati kórházban.

Igaz két órát pihentettek egy ágyban, amit külön felszámoltak. Félóránként mérték a vérnyomást -törés után sokaknak felmegy. Már nincs meg a részletes számla, de jelentős összeg volt ez is.

2022. jan. 10. 06:59
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdekli - a péteret!
2022. jan. 10. 13:53
 18/20 anonim ***** válasza:

Sokkal jobb havi 8000-et fizetni azért hogy 3 hónap várólistán legyél és akkor is küldözgessenek egymás között a kiégett, túlhajszolt dokik, akik 3 helyett dolgoznak?

Engem nem győz meg a mostani a helyzet, és ennél jobb, ilyen kormányzással már nem lesz.

2022. jan. 22. 13:55
 19/20 A kérdező kommentje:
Ha kajára sincs pénzem, akkor majd magáneüre lesz?
2022. jan. 22. 17:22
 20/20 anonim ***** válasza:

Kérdező,

18-as vagyok.

Sajnos a szegényebb réteg mindig magára van hagyva a problémáival, ebben az országban.

Én is szegényebbek számítok, egy szobában lakom. De ha orvoshoz akarok menni, már manapság is össze kell gyűjtenem magán dokihoz. Vagy ez, vagy a hónapokig való szenvedés meg tanácstalanság. Fogorvosnál már ott hagytam tavaly kb 100 ezer Ft-ot, ami körül belül a havi fizum. Muszáj volt.

Amit MZP mondott, az nem oldaná meg a szegényebbek problémáját, mint ahogy a legtöbb törvény nem oldja meg a szegényebbek problémáját.

Magunkra vagyunk utalva.

2022. jan. 22. 17:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!