Meg tudjuk fékezni valaha a Covid vírust?
Figyelt kérdés
Cipruson már megvan az új mutáns a deltacron.2022. jan. 9. 18:39
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Abszolút bizonytalan
21 szavazat
1/8 anonim válasza:
Már a magyar mutánst várom!
Paprikron és Pálinkron lesz a neve!
2/8 anonim válasza:
...egyben meg is lesz a több-évszázados ellenszere!
Pálinkát akár vénásan is!!
:D
3/8 anonim válasza:
Persze, nagyon egyszerűen. Meg kellene tiltani a médiának, hogy foglalkozzon vele és el kellene engedni az összes korlátozást.
4/8 anonim válasza:
Ha a médium abbahagyná, pottyanna is a tizedikről...
6/8 anonim válasza:
Én már az elején megfékeztem. Mióta bejelentették a létezését azóta leszarom. Így megkapni sem tudom.
7/8 anonim válasza:
A koronavírusnak sosem lesz vége, sőt még most jött nemrég a rossz hír, hogy újabb lezárások lesznek, mert elkerülhetetlen a teljesen rezisztens mutánsok létrejötte.
Jönnek a 2. generációs oltások, csak az még idő lesz amíg elkészítik, addig zárkózunk kell befelé megint.
És ez örökre így lesz.
8/8 Magyarország jobban teljesít válasza:
Hatos! Azért mert te nem foglalkozol a vírussal azért még létezik. Ha nem kapod el, attól még vannak kovid osztályok a kórházakban. A ti idióta logikátok szerint nincs is kovid, mert ti nem láttátok élőben. Azért még létezik és sokan bele is haltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!