Orbán fog valaha is arra reagálni, amit kérdeznek tőle?
Figyelt kérdés
Természetesen tudom, hogy itt senki sem jós, azonban jópár videó megnézése után nekem az az érzésem, hogy 80 IQ felett mindenkinek fel kellene tűnjön, hogy szökőévente méltóztatik egy normális választ kinyögni a Parlamentben.
És az az egészben a legszomorúbb, hogy ezt megteheti, a sok híve meg: "Ezaz, most jól megmondta a miniszterelnök úr!".
De mit mondott meg? Komolyan...
2021. dec. 6. 20:21
1/16 anonim válasza:
Értelmes kérdésre mindig korrekt választ ad. Hülyeségre persze hülyeséget felel. Max neked nem tetszik a válasza, de az magánügyed.
2/16 anonim válasza:
Normális kérdés is kellene hozzá. Jakab-szintű bohóckodásra vársz normális választ? Ne viccelj már ...
3/16 anonim válasza:
Azt nem adják le az ATV-én hiába várod
4/16 anonim válasza:
Maximum a száját nyalogatja majd a trottyos gatyájában.
5/16 anonim válasza:
1-es és 2-eske, röviden tömören ezt csinálja Orbán... a narancsos ködtől termesztésen nem látjátok ezt a viselkedést....én ezt teljesen megértem
Radics Peti
6/16 anonim válasza:
Kocsmában az ilyen színvonalú kérdésekre bicska lenne a válasz.
7/16 anonim válasza:
Orbán nem válaszol, ő kinyilatkozik, a legkevésbé sem zavartatva magát attól, hogy mi a kérdés.
8/16 anonim válasza:
Tendenciózus videók helyett hallgass meg vele egy hosszabb interjút, pl Kossuthon.
9/16 anonim válasza:
#8: Na az is minden, csak nem interjú.
10/16 anonim válasza:
Boldog katacsonyt! Ja nem.
A kozteve meg majd beszamol hogy Orban milyen jokat mondott az ellenzek meg milyen aljas stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!