Tegnap vettem fel a második oltást, de hiába, mert én akkor nem leszek védett?
Mikor a harmadik oltásról beszélnek, akkor egyszerűsítenek. Nem rágják a szádba, hogy azokra vonatkozik, akiknek már több mint 6 hónapja adták be a másodikat.
Nem, nem kell rögtön hármat felvenni, sőt nem is lehet. Meg van adva, hogy milyen időköznek kell eltelnie az első és második, illetve a második és a harmadik közt.
Ahol "kötelező a harmadik oltás"(EÜ), ott is úgy szól a jogszabály, hogy a második oltás után 6 hónapig számít védettnek az ember, és csak utána kell felvenni a harmadikat.
Mit agyatlanozol? Kinek hiszed magad?
"Nem, nem kell rögtön hármat felvenni, sőt nem is lehet."-dehogynem lehet.az elsőt beadja a háziorvos,a másik kettőt felveszed az oltópintokon.egy nap alatt letudod ha rászánod az időt,sőt akár 4 is belefér ha a főváros körül laksz mert ott sok oltópont van.
"és azokat már meg sem akarják győzni, akik egyetlen oltást sem vettek még fel."
Ja, akkor megnyugodtam átesetten, kártyástul!
Hűha, ez nagyon magasröptű komment volt. Remélem ezért megkapod a Nobel-díjat, te gyászhuszár!
Tessék,csorgasd a nyálad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!