Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tegnap vettem fel a második...

Tegnap vettem fel a második oltást, de hiába, mert én akkor nem leszek védett?

Figyelt kérdés
Most már hetek óta csak azt kommunikálják a sztárorvosok, hogy csak a harmadik oltás jelent védelmet, és azokat már meg sem akarják győzni, akik egyetlen oltást sem vettek még fel. Akkor megy a kártyával is riogatás, hogy érvénytelenítik annak, aki csak kettőt vett fel, meg a jövőben már csak a harmadik után jön a kártya. Én megkaptam az első után, de akkor nekem nem is érvényes? 🤣

2022. jan. 8. 15:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Az első alkalommal hármat kell kérni vagy egykomponensű Jansent az duplának számít.
2022. jan. 8. 16:03
 12/21 anonim ***** válasza:
53%

Mikor a harmadik oltásról beszélnek, akkor egyszerűsítenek. Nem rágják a szádba, hogy azokra vonatkozik, akiknek már több mint 6 hónapja adták be a másodikat.

Nem, nem kell rögtön hármat felvenni, sőt nem is lehet. Meg van adva, hogy milyen időköznek kell eltelnie az első és második, illetve a második és a harmadik közt.

Ahol "kötelező a harmadik oltás"(EÜ), ott is úgy szól a jogszabály, hogy a második oltás után 6 hónapig számít védettnek az ember, és csak utána kell felvenni a harmadikat.

2022. jan. 8. 17:04
 13/21 A kérdező kommentje:

Mit agyatlanozol? Kinek hiszed magad?

2022. jan. 8. 17:20
 14/21 anonim ***** válasza:
44%

"Nem, nem kell rögtön hármat felvenni, sőt nem is lehet."-dehogynem lehet.az elsőt beadja a háziorvos,a másik kettőt felveszed az oltópintokon.egy nap alatt letudod ha rászánod az időt,sőt akár 4 is belefér ha a főváros körül laksz mert ott sok oltópont van.

[link]

2022. jan. 8. 17:22
 15/21 anonim ***** válasza:
64%
13) úgy négy kategóriával okosabbnak mint te.(Einstein vs orángután)
2022. jan. 8. 17:23
 16/21 anonim ***** válasza:
62%
Az oltás szart sem ér. A nullát bármivel szorzod, nulla marad.
2022. jan. 8. 17:24
 17/21 anonim ***** válasza:
63%
Az orvosok azért kommunikálják ezt, mert sok lóvét kapnak érte!
2022. jan. 8. 17:29
 18/21 anonim ***** válasza:
62%

"és azokat már meg sem akarják győzni, akik egyetlen oltást sem vettek még fel."

Ja, akkor megnyugodtam átesetten, kártyástul!

2022. jan. 8. 17:31
 19/21 A kérdező kommentje:

Hűha, ez nagyon magasröptű komment volt. Remélem ezért megkapod a Nobel-díjat, te gyászhuszár!

2022. jan. 8. 18:15
 20/21 anonim ***** válasza:

Tessék,csorgasd a nyálad.

[link]

2022. jan. 8. 20:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!