Fidesz nyer el hagyod az országot?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 13:37
3/30 anonim válasza:
Ettől függetlenül is elhagyom az országot, mivel csak egy kicsit lenne jobb ha nem a Fidesz nyerne. Nem lenne ekkora korrupció, valamivel több jutna az átlag embernek, de SOHA meg se közelítenénk Nyugat életszínvonalát. A világgazdaság lapjai már le vannak osztva, vannak jóléti, és vannak rosszléti országok, és mi sajnos az utóbbi lettünk, a Fidesztől függetlenül is. (Max rátettek egy lapáttal, de az már nem oszt nem szoroz)
4/30 anonim válasza:
Miért x millió honpolgárnak kéne elhagynia a hazáját, miért nem a 130 kormányzati retek húz már el végre el innen?
5/30 anonim válasza:
Még soha nem láttam-tapasztaltam korrupciót, csak hallottam róluk. Van itt valaki, aki megosztaná ebbéli élményét?
6/30 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok beoltva. Remélem buknak.
8/30 anonim válasza:
Minden választás előtt megy ez az elköltözős szöveg. Ha igaz lenne, akkor - a sorozatos Fidesz győzelmek után - már csak 5 millióan lennénk.
9/30 anonim válasza:
El, de akkor is el fogom, ha vesztenek, nem ettől függ, csak Magyarországon keresek nettó 350-et Svájcba meg van lehetőségem kimenni havi másfél milliónak megfelelő frankért, szerinted maradok bárki lesz kormányon?
10/30 anonim válasza:
5-ös vagyok. Akik pirossal értékeltek, elmondanák korrupciós tapasztalataikat v. csak szórakoznak?
Pl. tudok több magas beosztású rendőri vezetőről, akiket "korrupciós" pénzek átvételénél vettek őrizetbe, de mindezek még az előnyök biztosítása előtti események voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!