LMBTQ tagok! A gyermekvédelmi törvény melyik része nem tetszik nektek?
A 2021. évi LXXIX. törvényről van szó: [link]
Idézzétek azt a paragrafust, ami zavar titeket és válaszotokat indokoljátok. Például hasonlítsátok össze, hogyan vonatkozik a törvény egy adott helyzetben az LMBTQ és nem LMBTQ tagokra.
Egy nevelési tanácsadó könyvben olvastam azt két pszichológustól (férfi-nő házaspár), hogy a világon minden negyedik férfi vállaltan meleg. A világban Magyarország is benne van. Innentől kezdve a 9,8 millió magyarból kb. 4,9-5,1 millió férfi van. Ha a két szakember véleményét átszámoljuk, akkor 1,2 millió meleg lehet. Bár ezt magam is túlzónak tartom, viszont összességében a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű társadalmat (tehát akár a másságukat nyíltan nem vállalókat) is figyelembe vesszük, akkor nem biztos, hogy túlzó ez a szám.
Nem, nincs se 8 se 20% maximum csak ezt szeretnétek.
Teljesen ostoba túlzás amit azért állítotok, hogy többnek tűnjetek egy totál törpe minoritásnál.
,,minden negyedik férfi vállaltan meleg"🤣🤣🤣🤣🤣🤣aztabüdös hétszentségit
Azért a valóságtól igencsak el kell rugaszkodni ahhoz hogy ezt bárki elhigyje 😂
A legmagasabb arány az USA-ban van és ott is a 18 év alattiak mindössze 6%a vallja magát lmbtqakárminek(amiben nem csak homoszexuálisok vannak). Ez a minden negyedik valami oltári röhejes hazugság, az meg hogy te ezt el is hiszed kiválóan reprezentálja azt hogy liberálisok nem a valóságban élnek.
Az, hogy minden negyedik férfi meleg nagyon nagy hülyeség. Elhiszem, hogy ezt olvastad valahol, de nem kell mindent elhinni. :D
A 8% viszont teljesen reális LMBTQ+ emberekből. Hisz ebben benne vannak a melegek, leszbikusok, biszexuálisok, transzszexuálisok, aszexuálisok, pánszexuálisok stb. (Minden nem cisz-heteró.)
Tudom, leírva ez rengeteg és még ezen kívül is sok szexuális orientáció van. Ezek már szerintem is hülyeségek, szerintem 4 orientációba bele lehet sorolni a lakosság egészét (hetero-, homo-, bi- és aszexualitás).
Amúgy nem az USA-ban a legnagyobb az arány. Ha jól tudom, akkor Brazíliában, de nem hiszem, hogy volt erre megbízható tanulmány. A Brazília is csak valahonnan rémlik, egyáltalán nem biztos.
,,8% viszont teljesen reális LMBTQ+ emberekből"
Ja főleg ha addig érzékenyítik a társadalmat hogy mindenki annak vallja magát xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!