Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon bruttó 431...

Magyarországon bruttó 431 ezer forint volt tavaly októberben az átlagkereset?

Figyelt kérdés
Ma Magyarországon – amelyik előre megy, nem hátra – 2 millió ember, azaz a munkavállalók közel fele keres nettó 170 ezer forint körül, vagy annál is kevesebbet (ez még a nettó 224 ezer forintos medián keresetet sem közelíti meg).
2022. jan. 6. 13:14
1 2 3
 21/27 Magyarország jobban teljesít ***** válasza:
Igen és a Fidesznek köszönhetjük mindezt. Mi Fideszesek 2022 Áprilisában megrohamozzuk a szavazóurnákat és tömegesen voksolunk a Fideszre. Demokratikus jogainkkal leadott voksaink elárasztják majd az országot! Ismételten narancsos színekbe borul ez a kis nemzet. Nem hagyjuk, hogy a 2010 óta folyamatosan épülő országot egy hazug balliberális, Sorosista, migránspárti koalíció szétrombolja. A Fidesz maga a fény. Az igazság pártja!
2022. jan. 6. 16:38
 22/27 anonim ***** válasza:

13-nak: amit írtál, az nem elég szignifikáns. Mivel nem csak kenyeret eszünk, ezért a 15%-os reálbér csökkenést nem csak a kenyér árából kell számolni. A krumpli és a nápolyi ára is számít.

Ettől függetlenül: ceterum censeo, orbaghinem est delendum.

2022. jan. 6. 17:36
 23/27 anonim ***** válasza:

15-nek: valóban, ezt egy kicsit benéztem, de ha a 40ezer forintos családi adókedvezményt vesszük, akkor azt 2 ember kapja, tehát az egy évben csak 240ezer/hó.

333e+240e+150e

Hát ebből tényleg kijön a bruttó 400ezer/hó.

Nem tudom, hol olvastam. Próbáltam idézni, de ott nem volt az ÖNyP és EP-i befizetések után járó kedvezmény. Bár nekem is jelentősen kevesebb lett a befizetésem, mióta tudom, hogy úgyis visszakapom az adót.

2022. jan. 6. 17:56
 24/27 anonim ***** válasza:
Azért 7 éve a csirkecomb nem volt 812Ft szerintem, bár a csirkehús árában valóban nem vehető észre annyira az infláció.
2022. jan. 6. 18:00
 25/27 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, hogy akkor orbán és a KSH következetesen hazudtak.
2022. jan. 6. 18:01
 26/27 A kérdező kommentje:
#21. Csakhogy,ti fideszesek nem a demokratikus választás alapján nyernétek! A fidesz által kitalált,nem a valóságot tükröző szavazatok alapján, mint ahogy volt eddig is!
2022. jan. 7. 08:33
 27/27 anonim ***** válasza:

Teljesen hihető, én sima gyári sorfeltöltőként minden hónapban keresek bruttó 480 körül. És mellettem még rengetegen, sokakat ismerek. DE!!!!

Ezért 3 műszakozás, kötelező 2-3 hétvége, emberhiány miatt 12-ezés néha. Alapból szigorúság, plusz szop@tások, állandó létszámhiány, a munkakörnyezet nihil. És nem csak itt. Észak-Dunántúl. Nekem nincs kedvezményem, szóval a 480-ból megkapok 300-at túlórákkal, ilyen árak mellett semmi. Számoljátok ki, ha albérletezik valaki, 130 rögtön elmegy rá rezsivel együtt, és még nem ettél. Ha van autód, akkor megint fizetsz mindenért, szóval elmegy ez a fizetés is, nem kell csodálkozni.

Azért nem kell álszenteskedni, az átlag nettó 240-300 között mozog, ezt viszik haza átlagban, de hát ez is lóf@sz!

2022. febr. 23. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!