Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki:" ...az idősek PUSZTULNA...

Márki:" ...az idősek PUSZTULNAK a koronavírus járvány miatt..." Kinek kell egy ilyen "ember"???

Figyelt kérdés
Szerintem az ilyen ember nem hogy miniszterelnöknek alkalmatlan, de a politikából is távoznia kell!

2022. jan. 6. 09:08
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:

...az idősek, akik PUSZTULNAK a koronavírus járvány miatt...

Pontosan így hangzik!

2022. jan. 6. 09:09
 2/16 anonim ***** válasza:
82%
Legalább kimondta az igazat.kormányzati adatok bőven 64 év fölött van a meghaltak életkora,94% az összhalálozásból.
2022. jan. 6. 09:12
 3/16 anonim ***** válasza:
77%
Rossz szóhasználat, ha te is ennyit beszélnél, te is mondanál olyanokat, amik utólag nem jól jönnek ki. El kell olvasni a teljes szöveget, megnézni az értelmét, nem egyetlen kiragadott szón lovagolni.
2022. jan. 6. 09:13
 4/16 anonim ***** válasza:
87%

Miért, nem ez az igazság?

Az igazság az, hogy Orbánék olyan vakcinát rendeltek, amit még Kínában sem teszteltek le az időseken. Nálunk meg simán elkezdték oltogatni vele a 65 év fölöttieket.

Aztán persze kiderült a vizsgálatok során kiderült, hogy a Sinopharm hatékonysága 65% körül van, míg a Szputnyiké és a nyugati vakcináké 90% fölött.

2022. jan. 6. 09:13
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
elpusztul - sajnálatos körülmények között hirtelen v. lassú szenvedés során meghal. Ezren támadták az állást, mind elpusztultak. Én nem akarok itt elpusztulni.  Azért kellett Európa felének elpusztulni és elrothadni, mert a németek elhitték …, hogy meg fogják hódítani a világot. (Móra Ferenc)
2022. jan. 6. 09:14
 6/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
69%
Nem kell, mert igazat mond? Igen, EZ a fidesz :)
2022. jan. 6. 09:15
 7/16 anonim ***** válasza:
80%

Aztán mi probléma van ezzel?

Fideszesek már nem tudnak mit kitalálni aztán minden szarba belekötnek.

Egyébként Márki falun nőtt fel, én is falun nőttem és bizony használok én is olyan szót amely egy úri városi gyereknek piszkálná a fülét. Pl mi rendszeresen használjuk magunk között az "él e még" helyett a "megvan e még?" kifejezést.

Nincs ezekben semmi rosszindulat, csak falun lazábbak az emberek és erősebb mentális egészséggel bírnak. Nem vagyunk mi falusiak sértődékenyek.

2022. jan. 6. 09:18
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
Látod, ezért nincs undorítóbb embertípus mint a Fideszes. Direkt keresitek minden pillanatban, hol lehet rosszul értelmezni egy szót, és hol lehet kikezdeni a másikat. Az ellenzéknek is vannak erős húzásai, lásd a narkós kijelentését, aki várja, hogy Orbán "megdögöljön", de ott legalább nem a teljes brigád ilyen mocsok mint ti vagytok.
2022. jan. 6. 09:20
 9/16 A kérdező kommentje:

Jó, hát ezek szerint rendben van.... szerintem az emberek meghalnak, nem elpusztultnak, elpusztulni egy tárgy, tud , esetleg állat...egy földrész, stb.

Innen persze egy lépés a " megdöglenek", stb.

2022. jan. 6. 09:20
 10/16 anonim ***** válasza:
87%
Idézve lett feljebb a szótári jelentés példamondatokkal íróktól. Ne akarj belemagyarázni mást szándékosan.
2022. jan. 6. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!