Márki:" ...az idősek PUSZTULNAK a koronavírus járvány miatt..." Kinek kell egy ilyen "ember"???
...az idősek, akik PUSZTULNAK a koronavírus járvány miatt...
Pontosan így hangzik!
Miért, nem ez az igazság?
Az igazság az, hogy Orbánék olyan vakcinát rendeltek, amit még Kínában sem teszteltek le az időseken. Nálunk meg simán elkezdték oltogatni vele a 65 év fölöttieket.
Aztán persze kiderült a vizsgálatok során kiderült, hogy a Sinopharm hatékonysága 65% körül van, míg a Szputnyiké és a nyugati vakcináké 90% fölött.
Aztán mi probléma van ezzel?
Fideszesek már nem tudnak mit kitalálni aztán minden szarba belekötnek.
Egyébként Márki falun nőtt fel, én is falun nőttem és bizony használok én is olyan szót amely egy úri városi gyereknek piszkálná a fülét. Pl mi rendszeresen használjuk magunk között az "él e még" helyett a "megvan e még?" kifejezést.
Nincs ezekben semmi rosszindulat, csak falun lazábbak az emberek és erősebb mentális egészséggel bírnak. Nem vagyunk mi falusiak sértődékenyek.
Jó, hát ezek szerint rendben van.... szerintem az emberek meghalnak, nem elpusztultnak, elpusztulni egy tárgy, tud , esetleg állat...egy földrész, stb.
Innen persze egy lépés a " megdöglenek", stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!