Szerintetek ki nyeri a választást?
Az a baj, hogy a kérdező is olyan, mint az átlag magyar.
Nulla tájékozódás, nulla politikai, retorikai, logikai, pszichológiai, gazdasági, pénzügyi ismeret.
Nagyon alacsony a szellemi színvonal.
Ezért is tud a kormánypárti és ellenzéki csőcselék a parlamentben élősködni és terjeszteni a demagóg sületlenségeiket.
12#: "milyen egy átlag magyar.":
Kap egy zsák krumplit, azt máris megy szavazni rájuk. Vagy.
Morog ezerrel, hogy így xar, úgy xar Viktorta, ezt beszélni az utcán a "barátaival", majd amikor ott van a választás, akkor hirtelen szenilis lesz, és mint az atom, behúzza ismét Viktortára az X-et. Ezért szeretem ezt a videót, mindent jól elmond, igaz jelképesen:
12-es. Balos vagyok? Ennyire ostoba vagy? Tipikus átlag magyar.
Még szöveget sem tudsz értelmezni.
De segítek, mert az értelmi képességed nagyon alacsony.
Nemcsak a kormánypárt vicc, hanem az ellenzék is.
Én nem a tudatlan átlag magyar vagyok, aki csak pártokban, ideológiákban tud gondolkodni.
Az igazság az hogy valamelyest tényleg fejlödött az ország,azt csak az elvakult nem látja és igazából gazdasági szempontból is elmegy.Ezt az eu-s statisztikák is alátámasszák. (GDP növekedés,állami arany készletek növekedése,több szociális segítség az elöző kormányhoz képest.) De a forint továbbra is gyenge,és az államadóság is magas bár eu-s átlagban nem kiemelkedő. Illetve a demográfiai problémákkal sem törődnek, hogy akarják a vidéket fejleszteni úgy hogy 30 év múlva a keleti megyék falvai zömmel cigány többségüek lesznek..?
Egyszóval vegyes a kép, de még mindig inkább ez a kormány regnáljon mint a ballib globalisták. Attól függetlenül nálam a Mi Hazánkra megy az X, az egyetlen normális ellenzékre amelyben van erő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!