Szerintetek létezik Varga Juditos szexvideó vagy sem?
Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 21:24
11/23 meszike91 válasza:
remélem van, engem érdekelne
12/23 anonim válasza:
Szerintem senkinek semmi köze más magánéletéhez, de azért ez így elég nagy probléma, hogy Varga Judit másokat piszkál, miközben saját maga is rajta van a spektrumon. Ez közvetlenül neki probléma, mert iszonyat rossz lehet egy olyan pártot képviselni, ahol nem engedik felvállalni a miniszterek szexuális orientációját.
13/23 anonim válasza:
Engem Cseh Katalinos szexvideó érdekelne.
14/23 anonim válasza:
Varga Juditot megnézném közösen Donát Annával ahogy 69-eznek egymással. Egyébként mind a kettőnek fényesre nyalnám a seggét.
15/23 anonim válasza:
#10: Álmodozz csak! Addig be kell érned Niedermüller ronda fejével és Gréczy mikropöchével. Mindkettő közkincs (bár igazság szerint előbbit madárijesztőnek, utóbbit horgász csalinak használják). :D
16/23 anonim válasza:
#12-nek:
Ha Juci feljelentést tesz az ügy kapcsán, majd kiderül hogy mégiscsak igaz, akkor a mi Jucuskánk a feljelentésével, az ördög ügyvédjét hamisan vádolja bűncselekmény elkövetésével. Hamis vád bűntette.
RÁGALMAZÁS miatt akar feljelentést tenni.
17/23 Oldfire válasza:
Ha lenne sem vagyok rá kiváncsi. Rusnya egy nő imitátor
18/23 anonim válasza:
17 - ronda, ronda, de hát nem is a szépsége miatt nézném meg.
Szépnek ott a feleségem.
19/23 anonim válasza:
#18-nak:
Ízlések és pofonok ..
Én tolnám mint a lopott biciklit. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!