Orbánék miért hallgattak le az OLAF nyomozóit?
ma 14:41
1/2 anonim válasza:
Amikor valaki egy ilyen tiktok videót tesz be a kérdéséhez hivatkozásul ahol valaki csak bemond hasraütésre dolgokat, az már a legalja a hülyeségtengernek is.
Kérdező, ha én most felteszek egy videót arról, hogy itt repkednek körülöttem a boszorkányok és nem is seprűkön hanem sárkányokon szoktak repülni, akkor te elhiszed, hogy az igaz csak mert feltettem a tiktokra? A videód pont ennyit ér.
2/2 Fsms válasza:
Az elios botránykor történt. Megijedtek, és az adóforintjainkból visszafizették az EU s pénzt, h ne legyen nyomozás.
Csalást gyakorlatilag ezzel beismerték.
Azért hallgatták le őket mivel nem tudta Viktor, mennyit tudnak az olaf nyomozók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!