Örülsz neki, hogy a TV2-n látható lesz az Elk*rtuk, 2021 legsikeresebb magyar filmje?
Figyelt kérdés
január 23-án este 9.20-kor vetíti a csatorna a Keith English által rendezett, az őszödi beszéd kiszivárgása utáni utcai zavargásokról készült „politikai krimit”.2022. jan. 5. 14:23
A kérdező szavazást indított:
Igen, nagyon.
Nem érdekel.
Megpukkadok a méregtől.
38 szavazat
1/16 anonim válasza:
Igen, örülök. szerettem volna moziban megnézni, de a covid közbe szólt.
Kösz az infót, megpróbálom nem elfelejteni, hogy mikor lesz. Bár gondolom majd reklámozzák eleget.
2/16 anonim válasza:
Jó hír, ki is szaladok a boltba pezsgőért.
5/16 anonim válasza:
Nemes dolog, hogy az év hazai mozifilmjét ilyen gyorsan ingyen nézhetővé teszik az embereknek. Nem mindenki tud moziba menni, már logisztikailag sem
6/16 anonim válasza:
Tényleg, ez igaz?? Már is megyek, veszek egy TV-t.
7/16 anonim válasza:
Nem tudtam mi hianyzik az eletembol.
De januar 23-an vegre teljes lesz az eletem!
8/16 anonim válasza:
hát, azt a jó kis történelem hamísító fantasyt akarjátok nézni, hát hajrá. Van jobb dolgom.
Kampány eszköz.
10/16 anonim válasza:
A magyar filmkészítésnek bőven leáldozott, ha ez volt a "legjobb" 2021-ben.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!