Jövőhéten "berobban" nálunk az ötödik hullám. Kinek a hulláma lesz ez?
Figyelt kérdés
2022. jan. 5. 12:45
A kérdező szavazást indított:
oltottak
oltatlanok
gyógyszeripar
Dr. Merkely Béla
36 szavazat
1/9 anonim válasza:
Gyúúúúcsáááánnn és a migráncsok goooonoooosz zeu járványa!!
2/9 anonim válasza:
Jó esetben kevesebb lesz a szövődmény az oltottak körében.
3/9 anonim válasza:
A kétszer oltottaké, mert nem vették fel a harmadikat!! Már a negyedik oltást felvevők a menőek
4/9 anonim válasza:
Elvileg hirtelen nagyon sok beteg lesz az új variáns miatt,de talán nem lesz olyan súlyos az oltottaknál.
6/9 anonim válasza:
Menjenek már az édesanyjuk jóbüdös izéjébe! Oltogatunk nyakra fűre, és ugyanott vagyunk, ahol eddig. Fuldokolunk a maszkban 2 éve és semmi értelme az egésznek. Hány oltád lesz még basszus? Akárhány emlékeztető lecsót adnak be, hónapok kérdése, és megy le 50% alá a védettség. Egész életünkben állandóan venni fogjuk felfelé az összes vakcinát?? Tököm tele ezzel a hülye cirkusszal.
7/9 anonim válasza:
Ahogy #3 mondja. Kiegészíteném azzal, hogy a covidon átesett kétszer oltottaké. Most találta ki a kormányunk, hogy az átesettség nem számít, szóval büntit nekik🙄 Amúgy meg mindmeghalunk az omikron okozta fáradtságban😂
8/9 anonim válasza:
Én elkaptam most az omikront, tényleg nagyon enyhe, szinte semmilyen tünetem nincs, csak azért teszteltem mert körülöttem mindenki pozitív lett.
Álmos vagyok egésznap de más semmi. (3x vagyok oltva)
9/9 anonim válasza:
8: akkor én 20 éve minden télen elkapom az omikront :D
De lényeg, hogy tényleg enyhének tűnik ez az egész, és ezt az angliai, dél-afrikai adatok is alátámasztják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!