Az oltatlan maszkellenes diszkópatkány fiatal rétegből miért nem halt meg egyetlen ember sem a 8000-ből, a 4. hullám alatt?
Csak olyan fiatalt olvasni aki meghalt akinek halálos alapbetegsége volt (pl. leukémia) vagy valami más (pl. extrém elhízás). De a tipikus oltás és maszk ellenes, járvány ellenére nagyon aktív szociális életet élők közül 0, azaz nulla egyén vesztette életét a koronavírus 4. európai hullámában Mo.-n.
Mivel magyarázzák ezt az oltás pártiak? Mivel magyarázza ezt a Fidesz, miután azt állította, hogy aki nem oltatja be magát az meghal a 4. hullámban?
Továbbra is titkolóznak a halálozás-oltottság adatokról, érdekes...
Oltás párti vagyok, de nem Fideszes. Durva kombó, mi? :)
"miután azt állította, hogy aki nem oltatja be magát az meghal a 4. hullámban?" Ezt ostobaságnak tartottam, amikor OV-t elragadta a hév.
Én a számoknak hiszek, csak marha nehéz a mai világban hiteles számokhoz jutni.
Nagyjából hitelesnek gondolom, hogy a covid halottak 90%-a 60 éven felüli. 95% 50 éven felüli.
50 év alattiaknál kis esélyed van belehalni. De nem 0. Kórházba is kerülhetsz, én azt se szeretnék.
Mindent összevetve a covid több kockázattal jár, mint az oltás. Ezért vagyok oltáspárti.
A járulékos előnyöket akkor már nem is számoltam bele, hogy oltottként kisebb eséllyel fertőzök tovább másokat.
"járvány ellenére nagyon aktív szociális életet élők közül 0, azaz nulla egyén vesztette életét a koronavírus 4. európai hullámában Mo.-n."
Ez nem tudom igaz-e. De bizonyára nem sok.
"Továbbra is titkolóznak a halálozás-oltottság adatokról, érdekes..."
Ennek én se örülök. Jogunk lenne a korrekt tájékoztatáshoz. Ehelyett rejtegetik az adatokat.
A múltkor a jogvédők azon visítottak, hogy a közzétett halálozási lista túl sok adatot tartalmaz és beazonosíthatóak az elhunytak.
Mi lenne ha az elhunyt a neve mellett ott lenne hogy oltástagadó diszkópatkány.
Jellemzően a legtöbb halottnak volt valamilyen más betegsége is. Csak minél idősebb valaki, annál valószínűbb, ha lesz olyan betegsége, ami a coviddal együtt már halálos.
A fiataloknak azért kell oltakozniuk, hogy a szüleiket, nagyszüleiket ne öljék meg, mert nem lesz kitől kérni diszkó belépőre.
3 millió fiatal oltatlan van az országban, akik közül 0 halt meg a 4. hullámban.
Nem kell (Lölő szavaival élve) mátemátikusnak lenned, hogy kiszámold, mennyi a valószínűsége annak, hogy koporsó katalógust kelljen majd nézegetnie egy fiatalnak :)
"3 millió fiatal oltatlan van az országban, akik közül 0 halt meg a 4. hullámban"
Bizonyíték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!