Donald Trump kijelentése Orbánról csak szerintem abszurd?
Idézem: "(...) Csodálatos munkát végzett Magyarország védelmében, az illegális bevándorlás megállításában, a munkahelyteremtésben, és hagyni kell, hogy folytassa munkáját a közelgő választások után is. Erős vezető, akit mindenki tisztel"
Trump mi a francról beszél? Eleve senki sem tiszteli azt a szerencsétlent! Egyáltalán mi köze van Donald kacsának a magyarokhoz, a magyar emberek életéhez és országához?
Macron mit keresett Magyarországon ha olyan súlytalan pali az Orbán?
Értem én, hogy nem tetszik aki mondja meg főleg az amit mond de közben meg melyik részét vitatnád az állításának?
Többi EU-s országgal összevetve szerinted illegális bevándorlás terén milyen munkát végeztünk?
Ha mondjuk megnézed 2002-2007 között hány új munkahely jött éltre és hogy 2006-os csúcshoz képest most mennyivel dolgoznak többen akkor szerinted nem végzett jó munkát a foglalkoztatottságnál?
Trump amikor hivatalban volt, az egész hivatali ideje alatt egészen FÉL ÓRÁT szentelt Orbánra úgy, hogy Orán ment hozzá - miközben Trump személyesen sorba járta a szomszédainkat!
Ezek után nem több a szövege, mint egy halovány lepkefing!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!