Igaz, hogy Galla Miklós azért nem kapta meg a Karinthy gyűrűt, mert Karácsonyék mögé állt?
Most volt egy interjú az ÁTV-én, amiben ezt mondta. Csak ürűgy volt, hogy meztelenkedett a színpadon. Azért nem akarták neki adni a gyűrűt, mert azt hitték Karácsony mellé ált. Most viszont ezt tisztázta, hogy tévedés volt. Nem ált karácsony mellé és bejelentette, hogy bocsánatot kér a színpadi meztelenkedésért. Többet nem fog ilyen tenni és kéri a gyűrűjét
Ez a verzió igaz vagy a korábbi sajtóhír, mely szerint a színpadon a péniszét elővette és a bőrt húzogatta rajta. Most mi az igazság? Miért vették el a gyűrűt tőle?
az interjút látva, szerintem valami baja van neki.
olyan mintha demens lenne.
Galláék kb. 1994. szilveszteréig - azzal bezárólag - voltak jók.
Addig, tehát két-három év alatt kimerült a szóvicceik tárháza, mert ezt - akármilyen jópofa volt eleinte - nem lehet a végtelenségig csinálni.
95-ben már kezdtek kifulladni, aztán az az évi szilveszteri Besenyő családban a mozgó szekrény már nálam betette a kaput. Gondoljatok bele! A műsort gyerekek is nézték! ÉN ott csalódtam bennük, szét is ment amúgy is a csapat a következő, 1996-os évben.
Hozzáteszem, ellenzéki vagyok, de Galla a nyolcvanas években és kb. 1995-ig volt eredeti...
A péniszmutogatás igaz. Felvétel van róla. Galla sem tagadja.
A társulata is megbotránkozott ezen.
A gyűrűt odaítélték neki. Az átadása jövő héten lett volna, csak visszavonták az fenti eset miatt.
Ezért nem igazán érzem megalapozottnak Galla érveléséte a korábbi meztelenkedéseivel kapcsolatban. Azokkal együtt neki ítélték.
Ez utóbbit meg sok(k)nak tartják. Szerintem a közönség visszajelzései alapján, nem önkényesen. Ha a korábbiak felháborították volna a közönséget, akkor nem ítélték volna neki a gyűrűt. Most azonban a a társulat is elhatárolódott ettől a húzásától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!