Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Mi Hazánk Mozgalom az...

A Mi Hazánk Mozgalom az egyetlen párt, amelyik lépéseket tenne az iskolai terror ellen?

Figyelt kérdés
A fidesz nem nagyon törődik ezzel mostanában. A baloldal még ki is állt az agresszorok mellett, amikor bevezették az iskolaőröket. Szokásos képmutató duma az emberi szabadságjogokról. Mintha a bántalmazottaknak nem lennének.

2022. jan. 4. 19:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván látták, csak nem érdekelte őket.

2022. jan. 6. 15:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk anno a suliban volt egy osztálytársam, egy végzős izmos kigyúrt srác fogta és lelökte a lépcsőről úgy hogy rendesen elesett, napokig bicegett az osztálytársam. Erre pár órával később az egyik tanárunk röhögött, mi van Béla láttam a suli kameráján, tán madár lettél? Röhögött rajta, hogy felöklelte, meg a táskáját is elhajította messzire. Én azt hittem, hogy majd a tanár megmondja a tutit, milyen undorítóan bántak veled, Béla, de ehelyett a tanár is csak röhögött, közben meg akár kórház vagy halál is lehet volna a következmény.

Az osztálytársamon akit lelökött ez az izmos gyerek a lépcsőn. A vicces, hogy ez az izmos gyerek aki lelökte osztálytársamat a lépcsőn, 1 év múlva rendőr-szakközépbe járt és rendőr lett....

Szóval tanári társadalomban is jó nagy hiba van, erre a PDSZ egyből több iskolai pszichológus kell. Elhiszem több kell, meg a tanároknak figyelni a diákjaikra, nem tudom hogy nem vette észre egy se ezt a dolgot. Amúgy tudták szerintem csak nem foglalkoztak vele.

2022. jan. 6. 17:10
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
mi az az iskolai terror?
2022. jan. 7. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!