Mi az ellenzék 3-5 fő kampánytémája? Csak én nem látom egyértelműen?
Az elszámoltatást nagyon nyomatják, de azzal az átlag választó nem lesz előrébb, legalábbis a saját életére nem lesz kihatással.
Szóval mik a legfontosabb témáik???
"AKAROD-E, HOGY VISSZATÉRJEN A NORMÁLIS HÉTKÖZNAPI ÉLETED?"
Ilyen baromságot.
-Túl olcsó a rezsi. Alig várom, hogy kevesebb vizet használjak, és hogy kipróbálhassam, milyen a fürdővizemmel lehúzni a wc-t.
-Nem jó az egykulcsos cucc, két kulcsos kell, mert túl sok a fizetésem, és szeretném a fölösleges maradékot bedobni a közösbe, mert nekem úgyse kell.
-A befagyasztott benzinárat kiolvasztjuk, mert a 480 nem reális ár. Miért nem 470? Vagy 490?
-A menedékkérők jogait kötelességünk teljesíteni. Mindenkit, aki ártatlanul várakozik a határnál, beengedjük, aztán majd lesz velük valami. Majd az én adómból szépen adnak neki szociális segélyt. Végülis 22800 forintból kényelmesebb éhezni, mint 0 forintból. Meg amúgy is fizessenek meg a gazdagok!
-Elszámoltatunk mindenkit, aki ártott Magyarországnak! Batu kántól kezdve, Szulejmánon át Rákosi Mátyásig mindnekit! Lehajítjuk őket a Kékesről! Mi leszünk a balkáni Spárta!
-Orbán Viktort nyilvánosan kikötözzük Brüsszelbe, és prométheuszi májmardosásra ítéljük a magas inflációért. Jaa, hogy egész Európában dübörög az infláció? Nem baj, hiszen azt is Orbán okozta. Az államadósság is Európa-szerte k@rva magas? Biztos vagyok benne, hogy ezért is Orbán Viktor személyesen a felelős. Ő intézte el. Követ rá!
-A 30 valahány ezer halottat személyesen Orbán Viktor ölte meg a koronavírussal, ezért is ő felel. Jaa, hogy Magyarország a top mezőnyben van az elhízásban, alkoholizmusban és 2 milliónak dohányoznak? Akkor miért nem szabályozzák államilag, hogy egy ember havonta hányszor mehet a mekdánelcbe (sic!)? Miért nincs megmondva, hogy ki hány liter alkoholt ihat, vagy hány doboz cigarettát szívhat? Ez felelőtlenség!
Van az indexen egy cikk a programról. Első pont: családi pótlék emelés.
Na itt meg is bukott a mutatvány, megint csak a cigányoknak lenne jó. Nem véletlenül van segély helyett adókedvezmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!