A maszkos bohóckodást idén mikor tervezzük abbahagyni?
"Aztán a 70%-al karika nénivel leoltott népre"
70% jól hangzik, de valójában úgy jön ki, ha nem számoljuk a gyerekeket. A vírus viszont számol velük is, a teljes népességre nézve az átoltottság 61,4%.
Nyájimmunutáshoz hasonló dolgot 90% átoltottság körül lehet keresni mondjuk Portugáliában:
Vagy az Egyesült Arab Emírségekben:
#4,6
"Melegebb országokban miért terjed akkor a vírus?"
A párás levegő kedvez neki.
-Trópusokon esős időszakban ugyanúgy van influenza, mint itthon, és még jónéhány egyéb járvány, bár ezek többségét a szúnyogok terjesztik.
#14-nek:
Akkor ezt beszéld meg Dr Rusvai Miklós virológussal, vagy Prof. Dr Bardócyz Zsuzsanna biokémikussal.
14-es, 16-os (ugyan az a primitív tapló, aki azt hiszi, hogy prolizással majd megcsillogtatja a felsőbbrendűségét, de csak azt bizonyítja, hogy egy tuskó) provokatív megnyilatkozás miatt jelentve.
És most elkezd táncolni...🤣
#16-nak:
Tévedsz.
Én nem a "felsőbbrendűségem" akartam csillogtatni, hanem tuskó akartam lenni mert megérdemelte.
Aki itt csillogtatni akart valamit, az te voltál. XD
Igen, ismét tuskó voltam, de én taplónak hívom. Te is megérdemelted.
Igazodok a szintedhez.
Így érthető?
#19-nek:
Ehhez a szinthez is tudnék, de inkább nem igazodom. :D
Én nem fogok mondatokon keresztül max 6-7 kifejezést használni.
Bővíthetnéd a szókincsed, mert így "kicsit" egyhangú vagy.
Egyébként pedig jelentgess nyugodtan. Én úgy tudlak akár oldalakon keresztül a porig alázva sértegetni, hogy egy moderátor nem fog kivetni-valót találni benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!