Mi az oka, hogy a politika kategóriában szignifikánsan csökkennek a hasznos, kifejtős válaszok száma?
Én azért járok ide, mert ha találok egy kérdést ami ráadásul engem is érdekel, akkor azt többen nagyon szépen körülírva, közérthetően elmagyarázzátok. Legalábbis ez volt régen. Viszont mostanában egyre inkább visszaszorultak ezek a típusú hasznos válaszok és egyre inkább mindenki a saját világképét akarja másra erőltetni, ami nekem nagyon nem tetszik.
A válaszokat is nem a hasznosság arányában szavazzák, hanem az hogy tetszett-e az illetőnek vagy sem. Nagyon sok DK,ellemzéki troll lepte el az oldalt és ez nem előnyére változott a kultúrált beszélgetésnek. Hol vannak már a Pozitív Visszacsatolás színvonalas kifejtős válaszai vagy Takács Zsolt tényeken alapuló egzakt érvelései. Ma már csak vagdalkozás van valós vita, értelmes válaszok nélkül. Miért gyerekek? Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!