Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért gondolják, hogy egy...

Miért gondolják, hogy egy meleg pár ugyanolyan szintű fejlődést tud biztosítani egy gyerek számára, mint egy heteró pár?

Figyelt kérdés
Egy gyerek kell, hogy lásson anya és apa mintát, és ezt egy meleg pár akkor sem tudja megadni neki, ha a világ legjobb szülője cím birtokosai.

2022. jan. 3. 01:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

25 vagyok

Nem, nem neked szólt, valaki más volt akkor a 22 még. De úgy látom arra a válaszra te is írtál reakciót :)

2022. jan. 4. 11:29
 32/37 anonim ***** válasza:
98%

#20 (tegnap 18:22; 2021. január 4.)

A helyzet az, hogy magam több mint 20 éve vagyok együtt a párommal. Amióta mi együtt vagyunk, azóta töménytelen mennyiségű heteroszexuális párt ment külön. Szóval egyáltalán nem igaz az állításod.

2022. jan. 4. 16:49
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Ez igaz!

2022. jan. 4. 16:49
 34/37 anonim ***** válasza:
93%
Mert a heteró párok annyira, de annyira jól tudnak gyereket nevelni...
2022. ápr. 11. 08:43
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Hirtelen de fontos a "gender" fogalma: "lásson anya és apa mintát"... Egyfelől igen, fontos a gyereknek a minta, mert minden gyerek utánozva tanul. Másfelől a 21ik századi társadalom fontos fejlődési irányzata, hogy túllép a hagyományos mintákon, és újakat hoz létre. Ezek az új minták a korábbiakhoz képest kevésbé polarizált minták, ezért tűnnek férfiasabbnak a nők és nőiesebbnek a férfiak.

A gyerek számára ugyanennyire fontos a kiegyensúlyozott érzelmi fejlődés, márpedig ebben irreleváns a nevelők neme, csakis az számít, hogy szeretetteljes, biztonságos környezetet tudnak-e teremteni, és ebben bizony irreleváns a nevelők neme, csakis az érzelmi stabilitás számít.

2023. jan. 23. 13:36
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Jobboldali szavazóként azt mondom egy gyereknek egy meleg párral lenni sokkal jobb életet adna mint egy gyermekotthon.
2023. jan. 23. 13:39
 37/37 anonim ***** válasza:
62%

Tudom, hogy itt a fórumon úgy általában megbélyegeznek, amikor homoszexuálisként azt merem írni, hogy Fidesz-szavazó vagyok. Ahogy több válaszomban is jeleztem:

Egy gyereknek sokkal jobb helye van egy azonos nemű párnál vagy egy egyedülállónál, mint a gyermekotthonban. Ezt a kormányzat sajnos nagyon rossz irányba vitte el, amikor az örökbe fogadást miniszteri beleegyezéshez kötötte. Ehhez ugyanis nincs köze a kormányzatnak és így az államnak, ameddig a gyermek biztonsága nincs veszélyben.

2023. febr. 7. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!