Miért gondolják, hogy egy meleg pár ugyanolyan szintű fejlődést tud biztosítani egy gyerek számára, mint egy heteró pár?
Ez kamu szöveg, az egész párkapcsolati kultúra a béka segge alatt van, nem számít, hogy hetero, vagy meleg az illető.
"8 - ezen kutatások egyike sem veszi figyelembe az anya és apa minta fontosságát, tehát nem tekinthető mérvadónak."
Mert te azt mondod, hisztizsák? Egyébként már előttem és utánam is írták: a melegek örökbefogadásának az alternatívája az állami gondozásban maradás, te idióta. Milyen anya-apa mintát lát ott, te zseni?
Ezt akarja a kormány elhitetni. Érdekes módon azokról az édesapákról, nagyapákról derül ki, hogy szexuálisan zaklatják a kiskorúakat (s a saját gyermekeiket is), akik soha az életbe nem voltak szexuális kapcsolatban azonos neműekkel. Veled ellentétben én jó pár homoszexuálist ismerek, mégpedig közép- és idős korosztályból is. Egyetlen egy sem közeledett úgy kiskorúakhoz, ahogy egy pedofil teszi.
Szóval ne hazudozz.
22-es
Bocsi, de neked mégis ki hazudja be ezeket? Nem szabad elhinni! Szerintem becsaptak.
A pedofília nem attól függ, hogy ki milyen beállítottságú. Az többek között egy lelki betegség. Ugyanúgy kialakulhat bárkinél. Nincsen erre szabály, hogy heteróknál vagy melegeknél több lenne.
Különben is, akik örökbefogadást szeretnének, azokat rengeteg vizsgálatnak vetik alá, pontosan azért, hogy ezt kiszűrjék.
Ha valaki pedofil, az szinte biztos, hogy nem örökbefogadás útján fogja kielégíteni a vágyait, ugyanis könnyen lebukhat.
Ezeket a szülőket utána is ellenőrzik, mikor már megtörtént az örökbefogadás.
1. Küldesz erről bármilyen statisztikát?
2. Nők is ugyanúgy lehetnek erőszaktevők.
Aki pedofil, az meghúzni akarja a gyereket, nem felnevelni.
Ilyen ostobaságot az örökbefogadás témában, hogy majd biztoos a pedofilok fogadnak örökbe....
Rohadsok figyelmet, pénzt, és időt igényel egy gyerek felnevelése, ezt egy beteg bűnöző fix, hogy nem vállalná.
Az hogy a nevelt gyerekét izéli egy ilyen ember, olyan állandó kockázat amit egy bűnöző nem vállalna.
Én vagyok a 22-es, de a kommentem éppen nem szólt a pedofilokról. Ráadásul én is tudom, hogy a pedofília egy betegség. Többivel is tisztában vagyok, már csak azért is, mert rokonaim dolgoznak a gyermekvédelemben és többen közöttük foglalkoznak örökbefogadással. Szóval vélhetően nem nekem szólt volna a megjegyzésed, csak lehet, hogy törölve lett egy vagy több válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!