Magyarország a szakadék szélén áll, erre Orbán merre vezényel?
#10-nek:
Én az apróságoknak is tudok örülni.
#11, #12-nek:
Ezt a magas labdát nem bírtad kihagyni mi? XD
Én voltam a h'lye, hogy tálcán kínáltam.
Előtte nyomat egy nagy Nemzeti Kanzultációt, melynek eredménye 1,8 millió válasz a 9,7 millós társadalomból, de ki fogja mondani, hogy a magyar nép azt akarja, hogy...
Egy Dakota közmondás jutott az eszembe, miszerint:
"Bolonddal ne törődjél, még a barátjának néznek!".
#15 Tudod van egy csodálatos megoldás arra, hogy ne mondhassa azt, hogy ez az összes magyar véleménye: AMIKOR KÉRDEZNEK AKKOR VÁLASZOLJ!
megkérdezte és aki fontosnak érezte a véleményét az válaszolt rá.
Ha neked és a másik több millió embernek nem volt annyira fontos a saját véleménye, hogy azt el is mondja amikor ott volt rá a lehetősége és számított is hogy mi a véleménye, akkor utána ne hisztizz azon, hogy nem veszik figyelembe. Válaszolni kellett volna mindenkinek és akkor nem ennek az 1,8 millió válasznak lenne csak értéke.
Ez pont olyan, mint a választáson. Ha nem mész el és nem szavazol - pedig pont úgy megteheted, mint én - akkor én fogok dönteni a te életedről IS. Mert én elmentem szavazni.
De te bolond voltál, kérdeztek, nem válaszoltál - így jártál. Ahogy a mondásod is tartja, utána mi meg nem foglalkozunk veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!