Köztetek van olyan aki valamilyen hasonló hír hallatán inkább lelépett az országból?
Mert ne legyen kétségünk ez nemcsak hatalmas korrupcióra vall hanem az anarchizmus határát súrolja, amikor büntetlenül vki embert is ölhet, mert befolyásos.
Én legszívesebben most azonnal elhúznék az országból, ha tudnék perfekt egy idegennyelvet. Velem is simán megeshet hasonló tragédia és senki nem fog segíteni legfőképpen igazságot szolgáltatni.
Van köztetek, aki hasonlóképpen döntött? És ha igen, mi volt az a kérdésben szereplő eseményhez hasonló kiváltó ok?
Nem egy ilyen hír volt a kiváltó, de az ilyen hírek is nagyban hozzájárultak, hogy leképtem.
Amúgy idegennyelvet bármikor tanulhatsz és még perfektnek sem kell lenni ahhoz, hogy lelépj.
Teljesen mindegy melyik párt van kormányon. Mindegyiknek megvan a maga
simlis garnitúrája. Osztogatnak, fosztogatnak. Az elmúlt évtizedek ezt igazolták.
Mehetnék bárhova, ott sem lenne jobb.
Kérdező, azért várjuk meg a részleteket más forrásból is, hogy tényleg így van-e.
Pl. mi a forrás arra, hogy már vett új autót, és azzal száguldozik, a cikk állításán kívül?
15 - teljesen jogos a meglátásod!
Csak akkor hogy van jogsija???
16: lehet, hogy jogsi nélkül száguldozik, mert nem bírja kocsi nélkül
Érdemes megvárni a holnapot, mert most még újévi hétvége van. Gondolom valamelyik újság megkérdezi majd a rendőrséget, hogy mi a helyzet a fickóval.
Hát, ha egy halálos baleset után még jogsi nélkül száguldozik, azt örökre el kell tiltani, mert az nincs tisztában a tette súlyával!
Ha az én nejemet ütötte volna el, már nem élne.
18: és a gyerekeid szülők nélkül nőnek fel, amíg te mész a börtönbe a tesók közé sok évre.
Nem igazán jó megoldás. Az elütött nőnek is kis gyereke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!