A budapesti emberek egy része miért elvakult baloldal-párti? Nem veszik észre hogy a baloldallal mindig csak visszafelé halad minden?
Karácsonyék a DK-val stb. szétlopják a várost a haveroknak, és tönkretesznek mindent amit csak tudnak. Gyurcsány ugyanezt csinálta az országgal kormányon. Kommunizmusban szintén. Tanácsköztársaságban szintén.
Most ellenzékben is mindent ami építi és fejleszti az országot azt ellenzik. Semmirekellő, hazaáruló baloldali politikusok vannak az országban. Miért szavaznak mégis sokan rájuk? ( főleg az a réteg, aki egyébként rosszabbul járna, adóemelések, megszorítások stb.)
Meg viszi magával.
Nézd meg a perifériát,ott is tele van olyannal amelyik azt gondolja magárol hogy kikupálodott mert volt lehetősége
1 pár kilóméter-rel távolabb költözni a városhatártól.
9 Ebbe szerintem ne menjünk bele, hogy ki ütött először meg ki ütött vissza, úgy sem tudjuk, meg megegyezni sem. Szerintem aki elaljasította a politikát az Gyurcsány volt a 2000es évek elején. És mikor hazugsággal győzött, akkor Orbánnál betelt a pohár, és megfogadta ( egyébként az ország szempontjából helyesen) hogy ez a Gyurcsány-féle hazudozó, az országot tönkretevő baloldal soha nem térhet vissza a hatalomba. És egyébként még mindig jobb, hogy magyar emberek kapják meg az unios beruházásokat (erről beszélt Orbán már 2006-ban is) mint hogy a külföld9 cégek. Elárulom, ha külföldi cégek kapnák, te ezekből a pénzkről nem is tudnál, ahogy volt ez a szoci kormányok alatt.
Budapestre visszatérve Tarlós alatt (Nyilván a kormány támogatásával) hatalmas volt a fejlődés. Nem értem továbbra sem, miért kellett Tarlós (a kormány) helyett egy alkalmatlan bábra bízni ezt a magyar emberek és az ország számára felbecsülhetetlen jelentőségű várost.
Mert csak azért is megmutatják.
Nem baj ha mindenki beledöglik alapon.
Nem értem a krumplizást, a balosok már 2000 előtt is zacskós gulyáslevessel mentek ki a lakótelepekre szavazatot vásárolni.
A maró cinizmust pedig biztosan nem a fideszesektől vagy egyéb jobbosoktól tanultátok el, az a véretekben van. Tudjátok, aki azt mondta, hogy „Akinek tévé kell, vegyen magának!” az se fideszes vagy jobbos volt, mint ahogy az sem, aki a kilőtt szemek, az agyba-főbe összevert emberek, az éttermekből, cukrászdákból kirángatott fogyasztók hallatán azt találta mondani, hogy „Minek ment oda”. Szóval le lehet szállni a sértettség magas lováról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!