Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálja a fidesz/fideszes...

Miért utálja a fidesz/fideszesek az LMBTQ sokat?

Figyelt kérdés
Ártottak nekik?
2022. jan. 1. 20:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
82%
Mert az LMBTQ-sok nem élik át a titkolódzási kényszert.
2022. jan. 1. 22:53
 22/28 anonim ***** válasza:
89%

Az emberek jó részének semmi baja nincs velük, sőt simán nem is foglalkozik velük, simán csak politikában is működik az a taktika, hogy ha össze akarsz fogni egy embercsoportot akkor keress közös ellenséget, ha nincs akkor készíts egyet.

Amúgy meg április után úgy is elcsendesednek, aztán majd 4 év múlva keresnek ismét valami ellenséget amit fel lehet használni.

2022. jan. 1. 23:32
 23/28 anonim ***** válasza:
25%

Az agresszívan nyomuló kisebbségeket utálja a többség.

Ez lehet az LMBQ, a mindenféle jogvédők, bigott állatvédők, zöldek.

Gusztustalan módon tolják a képedbe a propagandát és ha azt mondod, hogy elég akkor még rákapcsolnak.

Ha megunom és pofánvágom akkor pedig én vagyok a homofób, állatgyilkos, aki tönkre akarja tenni a földet és sárba tiporja az alapvetó jogokat. Pedig csak csendet és nyugalmat szeretnék és azt hogy ne zaklassanak.

2022. jan. 1. 23:36
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

LMBTQI liberális szép kultúra? Hallod nevetnem kell...

Tudod én tini koromba, hála Istennek addigra volt netünk, már tudtam kik voltak a francia szimbolisták közül a melegek, huszonéves koromban arra is rájöttem, hogy Weimari köztársaságban már volt meleg szubkultúra Berlinben illetve Párizsban is. Ha Hitler nem kerül hatalomra, akkor most másutt tartanánk toleranciában... [link]

én pl olvastam huszas években írodott könyvet a melegségről, magyar nyelven, elképesztően sok mindent jól leírt benne a szerző, bárokról, ismerkedő helyekről, szokásokról, ízlésről.... látod így jár az aki egyetemre jár és melegként érdekli a saját szubkultúrája múltja...

Lengyelországban is volt már korai meleg mozgalom a 80-as években, sőt a két világháború között kifejezetten sok cikk született erről, pl transznemű férfiakról, meg melegségről, és értelmiségi szakmában csak ugyan jól álltak a témához. [link]

Magyarországon is akkor tájt indult, sőt működött két bár is, egyetem presszó éjjel átváltott meleg oldalra, és volt a diófa étterem a szegényebb vendégek számára... meg még a Dunapart korzó volt egy ismerkedős placc, de vidéken is voltak terek, ahol lehetett ismerkedni diszkréten...

Magyarországon is foglalkoztak ezzel a 20-as években, sőt az Est lap meg bulvárosan közelítette meg a témát... ja és maga Kertben Károly aki német nyelvű volt, de magyarnak vallotta magát találta ki a homoszexuális és heteroszexuális szavainkat... [link]

2022. jan. 2. 00:52
 25/28 anonim ***** válasza:
77%
Ha valami agresszivan nyomul az maga a fidesz, és akik "nemzeti"-nek képzelik/mondják magukat.. nevetnem kell hogy ha valaki meleg az agressziv, eleve értelmetlen egy hetero közegben még ezt felvállalni is! És ez igaz bármikor a történelem folyamán, mivel a többség nem ilyen, akkor hogy is van ez az állítólagos "agressziv" nyomulás ? csak mert bizonyos pártok/pártocskák ezt a zászlajukra tüzik ? És miért zavarja ez a konzervatívokat ? Ők úgysem teszik.
2022. jan. 2. 07:47
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Amikor valaki otthagy egy közösséget bármilyen okból és másikat keres, akkor a saját értékrendje szerint dönt.

Amikor meg megy a vezérürü után, az bármerre forduljon is, az meg vagy haszonleső, akinek csak érdekei vannak, vagy reménytelenül jobbágylelkű.

2022. jan. 2. 11:11
 27/28 anonim ***** válasza:
85%

Rövid válaszom: Képmutató Szájer Józsi tábor.

Hosszabb válaszom: Valamelyik társadalmi réteg ellen kell uszítani a népet. Magyarországon amúgy több az elfogadó, mint a homofób, de az elfogadó nem fog a Fideszre szavazni. Homofób már valószínűleg igen.

2022. jan. 3. 20:41
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Kellett egy újabb gonosz a kormánynak a migráncsok, soros, brüsszel és egyebek után mivel konzervatív az ország ezért a melegeket vették elő a "gyerekek védelme" nevében.

Persze mikor a katolikus egyháznak voltak sorba a pedofilbotrányai ami ráadásul bizonyítható is volt, akkor már nem volt annyira fontos a gyerekvédelem.

2022. jan. 6. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!