Miért utálja a fidesz/fideszesek az LMBTQ sokat?
Az emberek jó részének semmi baja nincs velük, sőt simán nem is foglalkozik velük, simán csak politikában is működik az a taktika, hogy ha össze akarsz fogni egy embercsoportot akkor keress közös ellenséget, ha nincs akkor készíts egyet.
Amúgy meg április után úgy is elcsendesednek, aztán majd 4 év múlva keresnek ismét valami ellenséget amit fel lehet használni.
Az agresszívan nyomuló kisebbségeket utálja a többség.
Ez lehet az LMBQ, a mindenféle jogvédők, bigott állatvédők, zöldek.
Gusztustalan módon tolják a képedbe a propagandát és ha azt mondod, hogy elég akkor még rákapcsolnak.
Ha megunom és pofánvágom akkor pedig én vagyok a homofób, állatgyilkos, aki tönkre akarja tenni a földet és sárba tiporja az alapvetó jogokat. Pedig csak csendet és nyugalmat szeretnék és azt hogy ne zaklassanak.
LMBTQI liberális szép kultúra? Hallod nevetnem kell...
Tudod én tini koromba, hála Istennek addigra volt netünk, már tudtam kik voltak a francia szimbolisták közül a melegek, huszonéves koromban arra is rájöttem, hogy Weimari köztársaságban már volt meleg szubkultúra Berlinben illetve Párizsban is. Ha Hitler nem kerül hatalomra, akkor most másutt tartanánk toleranciában... [link]
én pl olvastam huszas években írodott könyvet a melegségről, magyar nyelven, elképesztően sok mindent jól leírt benne a szerző, bárokról, ismerkedő helyekről, szokásokról, ízlésről.... látod így jár az aki egyetemre jár és melegként érdekli a saját szubkultúrája múltja...
Lengyelországban is volt már korai meleg mozgalom a 80-as években, sőt a két világháború között kifejezetten sok cikk született erről, pl transznemű férfiakról, meg melegségről, és értelmiségi szakmában csak ugyan jól álltak a témához. [link]
Magyarországon is akkor tájt indult, sőt működött két bár is, egyetem presszó éjjel átváltott meleg oldalra, és volt a diófa étterem a szegényebb vendégek számára... meg még a Dunapart korzó volt egy ismerkedős placc, de vidéken is voltak terek, ahol lehetett ismerkedni diszkréten...
Magyarországon is foglalkoztak ezzel a 20-as években, sőt az Est lap meg bulvárosan közelítette meg a témát... ja és maga Kertben Károly aki német nyelvű volt, de magyarnak vallotta magát találta ki a homoszexuális és heteroszexuális szavainkat... [link]
Amikor valaki otthagy egy közösséget bármilyen okból és másikat keres, akkor a saját értékrendje szerint dönt.
Amikor meg megy a vezérürü után, az bármerre forduljon is, az meg vagy haszonleső, akinek csak érdekei vannak, vagy reménytelenül jobbágylelkű.
Rövid válaszom: Képmutató Szájer Józsi tábor.
Hosszabb válaszom: Valamelyik társadalmi réteg ellen kell uszítani a népet. Magyarországon amúgy több az elfogadó, mint a homofób, de az elfogadó nem fog a Fideszre szavazni. Homofób már valószínűleg igen.
Kellett egy újabb gonosz a kormánynak a migráncsok, soros, brüsszel és egyebek után mivel konzervatív az ország ezért a melegeket vették elő a "gyerekek védelme" nevében.
Persze mikor a katolikus egyháznak voltak sorba a pedofilbotrányai ami ráadásul bizonyítható is volt, akkor már nem volt annyira fontos a gyerekvédelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!