Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Ti miből gondolját...

Fideszesek! Ti miből gondoljátok azt, hogy az Unió rátok akarja erőltetni az LMBTQ propagandát? Tényleg ennyire vakok vagytok?

Figyelt kérdés

Talán az Unió beleszól abba, hogy a magyaroknál még mindig nem házasodhatnak össze a melegek, vagy hogy nem fogadhatnak örökbe? Nem! Akkor milyen láthatatlan ellenségről magyaráztok folyamatosan? Az Unió egyedül az ellen lép fel, hogy a törvény szerint a 18 alatti melegeket (márpedig sok ilyen van reklámozás nélkül is) teljesen kirekeszti az új törvény, a törvény szerint ők abszolút nem is számítanak. Teljesen jogosan lépnek fel a törvény ellen, Unió alapelve világosan fogalmaz: Egy európai polgárt sem lehet kirekeszteni. Ti pedig mind ezt csináljátok a 18 alatti melegekkel. Ha az Unió tényleg rátok akarná erőltetni az LMBTQ-t akkor azért szankcionálnának minket, hogy még most sem házasodhatnak, vagy fogadhatnak örökbe a melegek Magyarországon.

Értem én, hogy nektek mindig kell valaki, akit ellenségnek tekinthettek azért, hogy teljes mértékben egyesülni tudjatok a vezéretekkel, de ez már eléggé szánalmas.

2021. júl. 22. 10:57
A kérdező szavazást indított:
Az Unió az ellenség
Orbán az ellenség
66 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
25%
Én tudom hogy az Unió nem akar ránk erőltetni semmit, ők is tudják hogy demokrácia van.
2021. júl. 22. 11:01
 2/31 anonim ***** válasza:
57%
Nem akarnak úgy irányítani, mint annak idején a Szovjetunió.
2021. júl. 22. 11:02
 3/31 anonim ***** válasza:
57%

Ha elfogadsz egy tanácsot, fideszes testvéreinkhez max tőmondatokat intézel. Alany + állítmány.

(így is nehéz lesz...)

2021. júl. 22. 11:02
 4/31 anonim ***** válasza:
59%
Az Unió egy szövetség, mindegyik ország független, vagy nem?
2021. júl. 22. 11:04
 5/31 anonim ***** válasza:
58%

Igazából a fidesznek kell téma amivel indulatot, hangulatot lehet kelteni. Addig is nem foglalkoznak az emberek az inflációval, az építőanyag árakkal meg a korrupcióval.

Migráns most nem jön annyi, Soros mégiscsak egy öregember, ez meg egy olyan téma amivel aktivizálni lehet a fidesz tábort.

2021. júl. 22. 11:05
 6/31 anonim ***** válasza:
65%
Hát óban kormányzó mondta, biztos igaz.
2021. júl. 22. 11:10
 7/31 anonim ***** válasza:
65%
Na, Pegazus ügy itt a lényeg, nem más.
2021. júl. 22. 11:10
 8/31 anonim ***** válasza:
41%
Nekem úgy tűnik, te vagy vak.
2021. júl. 22. 11:11
 9/31 anonim ***** válasza:
31%
Úristen most komolyan már megint ezzel kell foglalkozni? Amúgy M.O. mi a francért nem lép ki az EU-ból ha ennyire nem bír beilleszkedni?
2021. júl. 22. 11:11
 10/31 anonim ***** válasza:
66%
Már honnan a rossebből lennének kirekesztve ezek a gyerekek? Nem járhatnak iskolába, vagy mi? Szerintem a kérdés szánalmas.
2021. júl. 22. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!