Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Ti miből gondolját...

Fideszesek! Ti miből gondoljátok azt, hogy az Unió rátok akarja erőltetni az LMBTQ propagandát? Tényleg ennyire vakok vagytok?

Figyelt kérdés

Talán az Unió beleszól abba, hogy a magyaroknál még mindig nem házasodhatnak össze a melegek, vagy hogy nem fogadhatnak örökbe? Nem! Akkor milyen láthatatlan ellenségről magyaráztok folyamatosan? Az Unió egyedül az ellen lép fel, hogy a törvény szerint a 18 alatti melegeket (márpedig sok ilyen van reklámozás nélkül is) teljesen kirekeszti az új törvény, a törvény szerint ők abszolút nem is számítanak. Teljesen jogosan lépnek fel a törvény ellen, Unió alapelve világosan fogalmaz: Egy európai polgárt sem lehet kirekeszteni. Ti pedig mind ezt csináljátok a 18 alatti melegekkel. Ha az Unió tényleg rátok akarná erőltetni az LMBTQ-t akkor azért szankcionálnának minket, hogy még most sem házasodhatnak, vagy fogadhatnak örökbe a melegek Magyarországon.

Értem én, hogy nektek mindig kell valaki, akit ellenségnek tekinthettek azért, hogy teljes mértékben egyesülni tudjatok a vezéretekkel, de ez már eléggé szánalmas.

2021. júl. 22. 10:57
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

"Ne zavarjon hogy eddig sem akart senki sem iskolakba jarkalni, ezt is csak a vezetetek talalta ki figyelemeltereles miatt. "

Nem tudom, hogy ha a tényekkel szembesülsz, az számít-e bármit neked, elgondolkodsz-e az álláspontodon. Attól tartok nem, de azért itt van egy link arról, hogy már igenis megkezdődött az érzékenyítés, propaganda az iskolákban, nemcsak a programot készítették el a melegek (tehát a fenti állításod valótlan):

[link]

Undorító, hogy itt tartunk, hogy azt akarják elfogadtatni a lányokkal, hogy olyan fiúkkal öltözzenek együtt, akik lánynak képzelik magukat. Minden józan gondolkodású ember fellép ez ellen, pártállástól függetlenül.

Én már tíz éve nem szavazok, de jövőre úgy döntöttem, elmegyek szavazni a Fideszre éppen emiatt az lmbtstb őrület miatt. Döbbenetes, amit le akar nyomni a többség torkán egy beteg kisebbség.

2021. aug. 23. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!