Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék hova tűnik ilyenko...

Az ellenzék hova tűnik ilyenkor, 2 előválasztás között miért nem hallani róluk semmit?

Figyelt kérdés

Bevallom őszintén nem követem aktívan a politikát, nem megyek utána a híreknek, már megszoktam hogy az arcomba tolják

Azt vettem észre hogy ha nincs épp előválasztás vagy választás akkor semmit nem hallani az ellenzékről, se MZP, se Karácsony, se Dobrevet nem láttam se a facebookon se az utcán kampányolni, pedig előválasztáskor a Facebookomon gyakorilatilag csak ők voltak, csak az ő videóik voltak a hírfolyamban egész nap, de még az ismerőseim nagyrésze is csak az ő posztjaikat osztotta tovább

Ha így eltűnnek akkor viszont nem lesz egyszerű behozni a lemaradást a Fideszhez, aki persze ilyenkor is tolja a propagandát.

2022. jan. 1. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Nézd az RTL-t ott mindent megtudsz.
2022. jan. 1. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
HVG RTL Feri facebookcsoportja itt minden rajta van.
2022. jan. 1. 17:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem nézek TV-t

Őszintén szólva én már követni se tudom h melyik TV milyen, azt hittem az RTL klub is Fidesz közeli.

Vagy egy hatalmas TV-m, csak Netflixre használom, pl. ha az ellenzék kitolna egy oknyomozó filmet Netflixre a Fideszről, azt kajálná a fiatal korosztály

Szerintem azokat akiket még be lehetne húzni mint szavazók, azok nem a TV néző korosztály, hanem a Facebookozó vagy még fiatalabb

2022. jan. 1. 17:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Én meg a facebookot sem nézem , a tvben meg a politikát nem.
2022. jan. 1. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Azert mert valaki ellenzéki, az nem azt jelenti hogy a politikával kel és fekszik.

Szerintem a felmeresek is ezert olyan furák.

Amikor szavazás van ott leszünk.

Ezen kívül takarodjon a politika az életünkből.

A fidesz féle tukmálas hazúgsag pedig örökre.

2022. jan. 1. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!