Miért nyilatkoznak arról ellenzéki vezetők, hogy megbuktatnák-e Márki-Zay Pétert? 🤬
Már nem az első interjút látom/olvasom, ami arról szól, hogy elmozdítják-e MZP-t, és persze mindenki tagadja. De egyáltalán hogy jön ez szóba???
Csak nekem evidens, hogy ha már nyerte az előválasztást, akkor ő lesz áprilisban a pártlista tetején?
Linket!
De ha az origo közölte le, akkor eleve sz...keverés az egész és egy szó sem igaz belőle, már most mondom!
Ki nyilatkozott ilyet? Hol olvastál ilyet?
Kérlek, oszd meg a linket!
Úgy hogy katasztrofálisak a valódi népszerűségi számok az MZP által rendelt belső kutatás szerint is. Nem hozott új szavazókat, ellenben jól mozgósította az embereket a Fidesz mellé.
Az előválasztás első fordulójában a választópolgárok 8%-nak a 20% szavazott rá, ez nem egy nagy tömeg. Csakhogy azóta olyan ámokfutásba kezdett, hogy már lassan mindenkinek elege van belőle.
#1 vagyok.
Amúgy, ha tagadják, akkor vélhetőleg nem is akarják elmozdítani. És miért kerül mégis szóba? Mert a NAGYON OBJEKTÍV, CSÖPPET SEM RÉSZREHAJLÓ közszolgálati, Kesma, ill. Fidesz-média próbál éket verni közéjük. És újra meg újra ilyeneket kérdeznek tőlük, hiába mondják el századszor is, hogy nem akarják elmozdítani.
Szerintem te is egy ilyen ember vagy.
"Úgy hogy katasztrofálisak a valódi népszerűségi számok az MZP által rendelt belső kutatás szerint is."
A fideszes intézetek meg pár hétre rá 10%-kal nagyobb támogatottságot mértek neki. Most akkor vagy a fideszes intézetek mérnek rosszul, vagy MZP belső felmérése nem ér szart sem, vagy MZP akkora nagy varázsló, hogy hetek alatt több mint 10%-ot tornászott fel a támogatottságán, lehet hogy ma már 70%-on áll az összefogás :D
Imádom mikor a közvéleménykutatásokkal példálóztok, még a szakértők is átlagolni szokták az összes kutatást, és abból vonnak le következtetéseket, mert az egyik kutatócégek felmérései nagyon eltérőek lehetnek.
#7. "Dolgozok a Rogán propagandagépezet..."
...-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!