Magyarországon lehetséges egy polgárháború 5 éven belül?
Néhány az agymenéseiből az utolsó árul el sokmindent.
"És miféle tiszteletről beszélsz?
Amit a feletteseid megkövetelnek? Mit tettek olyant, ami tiszteletre-méltóvá tette őket a szemedben a vállapjukon kívül?
Mert a tiszteletet értelmes embertől csak kivívni lehet, megkövetelni nem! Vagy szerinted a követelőzés tiszteletre méltó tulajdonság?
Ne akard a hülyeséget megmagyarázni"
"Nektek bemagyarázták hogy a feltétlen szolgai engedelmesség egyenlő a tisztelettel.
Kicsit keverik a fogalmakat.
Engem is lehetne kényszeríteni dolgokra, de attól még nem tisztelném azt, aki terrorizál. Attól kezdve mindig figyelnie kellene, hogy ne kerüljek a "háta mögé"."
" Megjegyzem még, hogy intézeti gyerek voltam. Tudom miről beszélek!"
Ja és a drága elvtárs emelett kőműves akik jó pénzért csinálnak fos munkát ugyebár a nagytöbbség
Mert egy olyat aki valahogy kikerült az intézetből (a viselkedése arra utal hogy nem önszántán kívül vitték be hanem mert valami nincs rendben nála) és majd pont őt fogják felvenni kőművesnek. Max segéd munkára
Egyébként pedig az utógondozó szívozott velem hogy miért nem a Széchenyi gimnáziumba megyek, ha ő azt is el tudja intézni?
Mert nem akartam és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!