Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon lehetséges egy...

Magyarországon lehetséges egy polgárháború 5 éven belül?

Figyelt kérdés

2022. jan. 1. 14:58
1 2 3
 11/28 árokpart ***** válasza:
0%
8-as Az eddigi legértelmesebb komment amit itt a fórumon valaha is olvastam. Pontosan az embereket egyszerűen nem érdekli a jövőjük.
2022. jan. 1. 16:18
 12/28 A kérdező kommentje:
Szerintem először és utoljára tettem fel ilyen kérdést. Béke veletek!
2022. jan. 2. 12:33
 13/28 anonim ***** válasza:
Sajnos van rá esély, mivel a politika minden szempontból igyekszik megosztani az embereket. Eddig csak Orbánista és Gyurcsányista közt volt ellentét, most már sikeresen van kerékpáros-autós, oltásfanatikus és oltásellenes közt is, stb. A magyar ráadásul olyan nép, hogy imád utálni, bosszút állni, irigykedni, tehát nem lesz nehéz dolguk. Persze ebből egy szűk réteg folyamatosan hasznot húz, mi meg egymásra acsarkodunk, ahelyett hogy elzavarnánk mindet.
2022. jan. 2. 12:47
 14/28 anonim ***** válasza:
Nem valószínű de ki tudja...
2022. jan. 2. 18:47
 15/28 anonim ***** válasza:
40%
Remélem nem mivel az első dolog lenne a honvédséget kiküldeni és nem óhajtok civileket méghozzá magyarokat ölni
2022. jan. 2. 22:50
 16/28 anonim ***** válasza:

Néhány az agymenéseiből az utolsó árul el sokmindent.

"És miféle tiszteletről beszélsz?

Amit a feletteseid megkövetelnek? Mit tettek olyant, ami tiszteletre-méltóvá tette őket a szemedben a vállapjukon kívül?

Mert a tiszteletet értelmes embertől csak kivívni lehet, megkövetelni nem! Vagy szerinted a követelőzés tiszteletre méltó tulajdonság?

Ne akard a hülyeséget megmagyarázni"

"Nektek bemagyarázták hogy a feltétlen szolgai engedelmesség egyenlő a tisztelettel.

Kicsit keverik a fogalmakat.

Engem is lehetne kényszeríteni dolgokra, de attól még nem tisztelném azt, aki terrorizál. Attól kezdve mindig figyelnie kellene, hogy ne kerüljek a "háta mögé"."

" Megjegyzem még, hogy intézeti gyerek voltam. Tudom miről beszélek!"

2022. jan. 3. 15:29
 17/28 anonim ***** válasza:

Ja és a drága elvtárs emelett kőműves akik jó pénzért csinálnak fos munkát ugyebár a nagytöbbség

Mert egy olyat aki valahogy kikerült az intézetből (a viselkedése arra utal hogy nem önszántán kívül vitték be hanem mert valami nincs rendben nála) és majd pont őt fogják felvenni kőművesnek. Max segéd munkára

2022. jan. 3. 15:32
 18/28 anonim ***** válasza:

Egyébként pedig az utógondozó szívozott velem hogy miért nem a Széchenyi gimnáziumba megyek, ha ő azt is el tudja intézni?

Mert nem akartam és kész.

2022. jan. 3. 15:47
 19/28 anonim ***** válasza:
2022. jan. 3. 16:05
 20/28 anonim ***** válasza:
Szóval hülyék közé akartál tartozni meg is látszik. Hát sad
2022. jan. 3. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!