Most akkor a Varga Judit leszbikus ? Hol állítja azt az ördög ügyvédje,hogy 2 nővel van viszonya ?
Figyelt kérdés
Régen weboldala volt.2021. dec. 30. 14:21
1/30 anonim válasza:
Facebookon láttam, Az ördög ügyvédje címen szerepel fent.
2/30 anonim válasza:
Majd lesz mit nézni az xvideo-n, állítólag van felvétel. :D
3/30 anonim válasza:
Ha erről van felvétel, akkor megeszem a kalapom.
4/30 anonim válasza:
Kérdés a hozzászólókhoz: ha lesz felvétel, meg fogod nézni?
5/30 anonim válasza:
Remélem 4k, akkor fogok spriccolni.
De tuti nincs, ez egy lejáratás.
6/30 A kérdező kommentje:
Az a kérdés,hogy létezik e egyáltalán ilyen videó. Ez a kérdés négyes. Életemben nem találkoztam vele így én nem gondolok róla semmit sem. Mármint a Juditról. Ha lesz akkor elhiszem. Ameddig nincs és nem is lesz akkor nem lehet hinni ennek az ördög ügyvédje nevű bloggnak vagy facebook oldalnak. Lebuktatta borkaiékat oké jól tette,de ha csak az égbe beszél akkor mondhat bármit. Idő kérdése,hogy mit lép .
2021. dec. 30. 14:44
7/30 anonim válasza:
Remélem lesz mert nagyon kicsapnám rá
8/30 anonim válasza:
Én is hatalmasat vernék rá, remélem van felvétel. :)))):PPPPP ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
9/30 A kérdező kommentje:
Sok leszbikus tartalom van a neten .Hajrá. Nem kell az ördög ügyvédre várni. Köszönjük a hasznos hetes infót :)
2021. dec. 30. 14:54
10/30 A kérdező kommentje:
Lehetséges,hogy a pride-ra együtt kellett volna mennünk Judittal. Kézen fogva. Nem vagyok férfi .Sem transznemű. Nő vagyok. Ezt még nem tudni,hogy mehetünk e jövőre együtt kézen fogva.
2021. dec. 30. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!