Az ellenzéki hírportálok miért hergelik a népet a kormány ellen?
Figyelt kérdés
Oké hogy a kormány nem csinál mindent túl jól, de az ellenzéki média még rá tesz egy lapáttal de leginkább kettővel. Pedig magukat tartják az igazságosság bajnokainak. De akkor miért hergelik a népet?2021. dec. 29. 16:27
1/31 anonim válasza:
"Az ördög ellen mindent szabad. Még az ördöggel is össze kell fogni"
Márki-Zaj Péter
2/31 anonim válasza:
Miért, csak a kormánypártiaknak szabad?
4/31 anonim válasza:
Mert ez fordítva legalább ennyire igaz.
6/31 anonim válasza:
Semmi szükség hergelésre, pont elég ha a tényeket közlik.
7/31 anonim válasza:
Mert ennyire hulladék kormányunk még sohasem volt és gondolom ez az ellenzékieknek is feltűnt.
8/31 anonim válasza:
Miért, mit csináljanak egy maroknyi élősködő, elvtelen tolvajjal? Simogassák őket?
9/31 anonim válasza:
Régebben nem szerettem a 444.hu oldalt. Azóta szoktam rá az olvasására, amióta megszűnt a normális Index és minden második hírnek a COVID-ról hánytak oda valami hülyeséget.
Azóta több hírportált is olvasok, hogy lássam ki mit gondol. Origót is olvasok, de őket azért nem szeretem, mert a hülye emberekhez szólnak az ő nyelvükön. (pedig régebben ott is voltak értelmes, érdekes cikkek és nem napi balfék meg hasonlók).
10/31 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák. Én csak azokat a hírportálokat szeretem, amik hülye emberekhez szólnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!