Mit szóltok ennek a felmérésnek az eredményéhez, amely jövőre is Fidesz-győzelmet vetít előre? És eszerint bejutna a Mi Hazánk és a Kutyapárt is, örülnétek nekik?
Az ellenzékre akartam szavazni, de rájöttem, hogy az túl béna. A Fidesz legalább segít az embereken, családtámogatásokat ad, visszatéríti az adót a családoknak, emeli a béreket stb. Meg amúgy is sokkal jobb karakter Orbán Viktor, mint a pöffeszkedő Márki-Zay. Márki-Zay folyton csak vádaskodik még a saját köreiben is. Orbán sokkal jobb fejnek tűnik. Humorosabb, fiatalosabb, és jó szövegei is vannak. Ez a Magyarország előre megy, nem hátra totál beépült a TikTok világába, szinte minden harmadik videó ez. Meg hát azért mégiscsak Európa 4. legbefolyásosabb emberéről van szó.
Szóval hajrá Fidesz!
#2 #3
K@rva unalmasak vagytok az elkeseredett fröcsögésetekkel!!
Márki-Zay is rendelt egy közvéleménykutatást, ott meg tizen valahány százalékponttal vezet a Fidesz. Ébresztő!
@15:50
Sajnálom ha unalmas, nekem is unalmas már ez a 10+ év fideszisztán. De én vagyok a hülye tényleg hogy nem dobbantottam még le a "romlott nyugatra".
"Sajnálom ha unalmas, nekem is unalmas már ez a 10+ év fideszisztán."
Igazad van. Túl olcsó a rezsi. Nem kell ide egykulcsos adó sem, mert túl sok a fizetésünk, alig várjuk, hogy a maradékot bedobhassuk végre a közösbe. A benzint is 480-ra befagyasztják, hát hogy lehet ilyet tenni? Miért fagyasztották be, és egyáltalán miért 480-ra? Miért nem 470 vagy 490? Diktatúra!!négy!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!