A háziorvosok le vannak terhelve?
Le, bár nem tudom mivel. Amióta covid van, feltaláltuk a telefonos távgyógyítást. Ha covid gyanús vagy, nem jutsz be, mert fosnak.
Ha nem más bajod van, nem jutsz be, mert arra meg telefonos "vizsgálat" után kapsz gyógyszert.
Nálunk a háziorvos covid előtt sem vette fel a telefont. Sztem jó részük rinyál. Idén bementem hozzá egy receptért, azt mondja tele van, kb hagyjam békén. Kemény 4 ember volt bent, akinek az asszisztens adta be a szurit.
Covid előtt 20 percig traccspartizott idősekkel. Én azt vallom tisztelet a kivételnek.
Én csak a saját dokimról tudok nyilatkozni. December elején, a 4. hullám csúcsán lettem beteg. Felhívtam a rendelőt, az asszisztens egyből felvette a telefont. Elmondtam neki, mi a bajom. Megbeszélte az orvossal, aztán visszahívott, hogy menjek be a rendelőbe. Fél órával a rendelési idő vége előtt érkeztem oda, egy ember volt a váróban, egy bent a dokinál. Amíg ott vártunk, még érkezett 3 ember. Évek óta most voltam először háziorvosnál, azelőtt téli időszakban sosem láttam ilyen kevés embert a rendelőben, általában tele volt.
Azt nem hinném, hogy kevesebb a beteg ember, csak azok vannak kevesebben, akiket személyesen megvizsgálnak. A többinek marad a "távgyógyítás" és a receptfelírás, már ha sikerül elérniük az orvost.
#24-nek:
Vagyis a dokid diszkriminálja a betegeket valamilyen szempont alapján?
Mert vagy telefonos, vagy személyes rendelést tarthat csak. Nem ő dönti el, hogy kit fogad, kit nem!
Ez egy totális hülyeség ami itt folyik, ezért semmi konkrét nincs.
A lányom hétfői napon lett covidos, én pénteken, de ez a gyerekorvost nem izgatta. Mondta hogy attól még menjek be a gyerek igazolásáért ha nem vagyok karanténban(???), csak húzzak maszkot. Én pénteken lettem covidos, a lányom hétfőn iskolába ment.
#28-nak:
Miért is?
Mert próbálom logikailag összerakni, ami itt folyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!