A háziorvosok le vannak terhelve?
Jó munkához idő kell!
Nálam az verte ki egyszer a biztosítékot, hogy olyan rendelésen kellett megjelennie a Feleségemnek, amely havi (!) szinten egyszer (!) volt négy (!) óra.
Nos! "Kedvenc orvosunknak" sikerült erről a rendelésről is elkésnie 1 óra 40 percet!
Olyan dühös voltam akkor, hogy azonnal vettem volna vért szívem szerint az orvostól, - egy pisztoly segítségével, a tarkójából!
#7, #8-nak:
Válaszolnál is a kérdésre, vagy csak bizonygatod hogy megszakadnak valamiben, amiről azt sem tudod hogy mi? Csak sok a munkájuk, igaz?
Teljes rendelési idő alatt a rendelőben vannak, mivel TELEFONOS rendelés van. De azt gyakorlatilag az asszisztens intézi.
#12-nek:
A covid alatt nem mehet ki házhoz, pláne nem veszélyeztetett korúakhoz, hogy körbevigye a fertőzést!
#15 az óvónő csak játszik a gyerekekkel, a könyvtáros egész nap olvas.
ha háziorvosnak ennyire kényelmes a munkája, nem értem, miért nem mentek háziorvosnak, úgyis hiány van belőlük
#17-nek:
Téged teljesen elbutít a tekintély-tisztelet.
Idővel majd rájössz, hogy az általad misztifikált foglalkozások egyáltalán nem olyan tiszteletre méltóak, mint hiszed!
Ismét #17-nek:
"az óvónő csak játszik a gyerekekkel"
Igen, a dajka pedig végzi a segédmunkákat. Beágyaz, öltöztet, rendet rak, takarít, reggeliztet-ebédeltet-uzsonnáztat.
Vagy tényleg azt képzeled, hogy ezek bármelyikét is az óvónő csinálja?
Az kizárólag a gyerekekkel foglalkozik, az pedig a dajkáknak tilos. Az óvónők kikérik maguknak!
Ember! Te melyik bolygón élsz?!
A dajkák felügyelnék a gyerekeket például az udvaron, amíg bent az óvónők rendet raknának és előkészülnének az ebédhez, mi?
Kezdjük ott, hogy dajka legfeljebb segítőként vigyázhat a gyerekekre,párban egy óvónővel. Az óvónők egész nap a gyerekekkel vannak, mindenféle segédmunkát a dajkák végeznek. Azért vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!