Miért baj ha kiderülne Varga Juditrol hogy a lányokat szereti?
Varga Judit, igazságügy miniszter asszony, míg a leendő köztársasági elnök-jelölt az Novák Katalin, tárca nélküli miniszter asszony.
Én homoszexuálisként is jobboldali - már hogyha létezik még ilyen manapság - vagyok. Ráadásul nem is a legfiatalabb korosztályból. Novemberben múltam 71 éves és közel 6 évtizede tudom magamról, hogy más vagyok szexuális értelemben.
Szakmai értelembe véve igen is jó Varga miniszter asszony.
Azért a Szájer-ügy másról szólt, mint a volt képviselő úr másságáról. De, hogyha megnézed Ungár Pétert, az LMP - Magyarország Zöld Párja elnevezésű gittegylet jelenlegi országgyűlési képviselője valamint a Jobbikkal kiegészült baloldali összefogás leendő képviselő-jelöltje felvállaltan homoszexuális. Ez az elméleted így elúszott. Az a baj, hogy ezzel bizony a melegeket is hergelik. És igenis közöttünk melegek között is megvan az, aki vakon bedől mindennek, amit a baloldal elhint, már csak az életkoruk miatt is. Én már megettem a kenyerem javát (71-et töltöttem novemberben) így már kevésbé tudnak Gy. Ferencék és a baloldali megmondó emberek hülyére venne. Ezért is maradok meg a jobboldal szavazói között.
#18: Ott a pont!
Képmutató g.ciládák, inkább az a meglepő, hogy kétmillió idióta kajálja a hazug agitprop dumájukat.
Különösen jó móka, hogy a borkai ügyre jött a szájer ügy, aztán meg ez. Ami megmutatja, mit is érnek ezek az emberek.
- Jómagam is homoszexuális vagyok, de egyéb okok miatt én is Fidesz szavazó vagyok.
- Borkai-ügy esetén a Demokratikus Koalíció Győr Megyei Jogú Városban működő szervezetének utasítására hamisítottak olyan anyagokat, amelyben Borkai Zsolt akkori polgármestert félreérthető helyzetbe hozhatják.
- Szájer-ügy esetén pedig egyértelmű az is, hogy háttér hatalmi okokból bukkant abba a buliba fel a belga rendőrség. Minő meglepetés, hogy ugyanabba az ügyben a lengyel kormány több titkosszolgája is ott volt, ami helyhiány miatt viszonylag kevés helyen jelent meg.
- Varga Judit esetleges mássága pedig még messze nincs bizonyítva.
Ez a valóság!!!
Milyen képek? Csak videó felvétel volt, amit összevágtak a DK megrendelésére. A kábítószeres rész is hazugság volt, amit szintén politikai okokból hintettek el. Ezzel akarta a baloldal megszerezni Győr vezetését, mert tudták, hogy más esélyük nincs rá, csak ha Borkai visszalép, hisz már lejárt a jelöltállítás határideje.
Nem az a baj, hogy biszexuális vagy pánszexuális, hanem az, hogy hiteltelen.
Nem csak ebben, hanem úgy általánosságban.
Nyilvánosan elítéli az LMBTQ-t, eljátszik egy szerepet, stb. aztán közben meg... Ez az udnorító.
Fideszeseknek lefordítva:
Ha XY megalapítaná a perverzpártot, aminek az a programja, hogy betiltsa a heteroszexualitást, és kiderülne róla, hogy teljesen heteroszexuális, és esze ágában sincs ezen változtatni, de nyilvánosság előtt egyre csak fröcsögi a heteroszexuális ellenes dumát, akkor bizony őt is éppen ennyire nevetségesnek és szánalmasnak tartanám.
Nem azért, mert heteroszexuális, hanem azért, mert hiteltelenségével bohócot csinált magából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!