Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor a haláláig/vissza...

Orbán Viktor a haláláig/visszavonulásáig fogja hazudni hogy elhozza a magyaroknak a kánaánt "csak még egy két ciklus kell hozzá"?

Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 13:43
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

#30 az, hogy nem lehet bezárni az iskolákat messze nem azt jelenti, hogy a tanároknak nem lehet sztrájkolni mert átírták a törvényt - tehát hazudsz.

Lehet sztrájkolni, csak közben a FELÜGYELETÉT is el kell látni azoknak a gyerekeknek akiket iskolába visznek a szüleik.

Bármit is próbálsz bemagyarázni, ez korábban is így volt.

2021. dec. 28. 14:32
 32/33 anonim ***** válasza:
Nem, nem így volt, hazudsz. Az pedig hogy te nem érted, hogyan működnek a sztrájkok és hogyan lehetnek sikeresek az nem változtat a tényeken. A vasútnál se lehet sztrájkolni, mert egyszerűen fenn kell tartani egy olyan szintű forgalmat, ami értelmetlenné teszi, így aztán bele se fognak. Ugyanez van a tanároknál is. De tudom, hogy ez téged nem érdekel, tojsz mindenkinek a fejére, mint az összes többi Fidesz szavazó.
2021. dec. 28. 15:54
 33/33 anonim ***** válasza:
#32 Ez tetszik. Te kioktatsz engem, a tanárt, hogy nekem nincs is jogom sztrájkolni, mikor tudom, hogy sztrájkolhatnék, az iskolánkban szervezni is próbáltak egyet. Meg közlöd, hogy te jobban tudod mi az ami nekem jó. Aha.
2021. dec. 28. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!