Orbán Viktor a haláláig/visszavonulásáig fogja hazudni hogy elhozza a magyaroknak a kánaánt "csak még egy két ciklus kell hozzá"?
Figyelt kérdés
2021. dec. 27. 13:43
31/33 anonim válasza:
#30 az, hogy nem lehet bezárni az iskolákat messze nem azt jelenti, hogy a tanároknak nem lehet sztrájkolni mert átírták a törvényt - tehát hazudsz.
Lehet sztrájkolni, csak közben a FELÜGYELETÉT is el kell látni azoknak a gyerekeknek akiket iskolába visznek a szüleik.
Bármit is próbálsz bemagyarázni, ez korábban is így volt.
32/33 anonim válasza:
Nem, nem így volt, hazudsz. Az pedig hogy te nem érted, hogyan működnek a sztrájkok és hogyan lehetnek sikeresek az nem változtat a tényeken. A vasútnál se lehet sztrájkolni, mert egyszerűen fenn kell tartani egy olyan szintű forgalmat, ami értelmetlenné teszi, így aztán bele se fognak. Ugyanez van a tanároknál is. De tudom, hogy ez téged nem érdekel, tojsz mindenkinek a fejére, mint az összes többi Fidesz szavazó.
33/33 anonim válasza:
#32 Ez tetszik. Te kioktatsz engem, a tanárt, hogy nekem nincs is jogom sztrájkolni, mikor tudom, hogy sztrájkolhatnék, az iskolánkban szervezni is próbáltak egyet. Meg közlöd, hogy te jobban tudod mi az ami nekem jó. Aha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!