Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbánnál és a Fidesznél már...

Orbánnál és a Fidesznél már valóban nem lehetne rosszabb semmi?

Figyelt kérdés

Mindenki ezt mondja az ismerőseim közül.

Ilyen szempontból akkor tök mind1 ki az ellenzéki jelölt, meg kikből áll az ellenzéki összefogás, mindenképp rájuk kell szavazni, mert csak jobb lehet minden, mint ami most van?

2021. dec. 27. 10:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
31%
Dehogynem, MZP és a körülötte marakodó 6-7 párt biztosan rosszabb lenne.
2021. dec. 27. 10:14
 2/17 anonim ***** válasza:
62%
Hát igen valami ilyesmi, az orbán rendszernek sikerült felülmúlnia pusztításban a szálasi és rákosi diktatúrát is.
2021. dec. 27. 10:14
 3/17 anonim ***** válasza:
58%
Valóban nem lehet rosszabb semmi.
2021. dec. 27. 10:17
 4/17 anonim ***** válasza:
15%
Talán még az EU ami rosszabb.
2021. dec. 27. 10:18
 5/17 anonim ***** válasza:
70%
Én azt hittem 2010 előtt, gyurcsánynál nem lehet rosszabb... tévedtem, ezt megmutatták orbánék.
2021. dec. 27. 10:37
 6/17 anonim ***** válasza:
60%

Fordítsuk a le kérdező írását!

Szerinte is tök hülyékből áll az ellenzék. Egyetlen mentsége, hogy rájuk szvazzon az, hogy a (fiktív) baráti köre szerint a Fidesznél nincs rosszabb.

Van egy óriási logikai hiba abban, amit írsz! Ha valaminél a másik nem lehet rosszabb, abból nem következik az, hogy az jobb lesz! Abból az következik, hogy ugyanolyan rossz lesz.

Tehát az egyetlen különbség a bizonytalanság lesz. Ergo, nem érdemes az ellenzékre szavazni. És ez nem az én véleményem, hanem a te írásod logikai hibák nélkül!

Az én véleményem az, hogy ez nem kérdés, hanem egy nagyon gyenge propaganda duma, ami természetesen semmivel nincs alátámasztva. Aki azt hiszi, hogy a saját kis buborékja reprezentatív, az nagyon buta.

2021. dec. 27. 10:53
 7/17 anonim ***** válasza:
33%
Hát ha pl én nyerném meg a választást az lenne a programom hogy 100% adó mindenki fizetésére ami a magán kasszámba megy és szabadon felhasználhatom. Továbbá 100%-os vagyon elkobzás minden állampolgárnak rajtam kívül. Ez jobban tetszene, mint a "zorbán takarogy"?
2021. dec. 27. 10:55
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Anno a kommunizmus eszméjét is mennyien megették az "elnyomó" cárizmussal szemben, a további történetet meg már ismerjük..
2021. dec. 27. 11:08
 9/17 molnarmarcell21 ***** válasza:
38%

Aki a NER kedvezményezettje, annak nyilván megfelel a mostani rendszer és nekik rosszabb lenne az Összefogás.

Ami az ellenzékieket illeti, sokan köztünk is úgy vannak vele, hogy ideális esetben nem szavaznának egy MSZP-re, DK-ra vagy Jobbikra, de jelenleg ők is jobb választás a Fidesznél, és nélkülük nem lehet leváltani a kormányt.

Azért lenne rosszabb választás is részemről, pl. a szélsőséges Mi hazánk, de ez már egyéni értékrend kérdése.

2021. dec. 27. 11:11
 10/17 anonim ***** válasza:
30%
9/ A Mi hazánk miért lenne szélsőséges?
2021. dec. 27. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!