Aki szerint MZP önimádó hatalommániás, az mire alapozza?
Nem ismerem annyira hogy ilyeneket megfogalmazzak róla viszont hogy mértéktelen az egója az elmondható. illetve az is hogy kissé paranoiáss
Mindenkit aki nem ért vele egyet aberráltnak tekint. Na meg mindenkiben ellenséget lát már, a mai bejelentkezésében már az ellenzéki szavazókat szidta
#4 "Mindenkit aki nem ért vele egyet aberráltnak tekint."
"a mai bejelentkezésében már az ellenzéki szavazókat szidta"
Te miről beszélsz? Eddig csak olyan emberekre használta az aberrált szót akik például karomkodást plakátolnak ki szerte az országban vagy orgiákra járnak, esetleg gyerekekre izgulnak. A mai bejenetést láttam és fogalmam sincs miről beszélsz. Hol szidta az ellenzéki szavazókat?
Én ismerem őt valamennyire, néhányszor beszélgettem már vele. Egyáltalán nem egoista és nem hatalommániás, ezt jellemzően azok mondják, akik nem látják a színfalak mögött az embert. Pedig ehhez még ismerni sem kell őt, csak egy kis emberismeret kell.
MZP valójában nagyon is önzetlen tud lenni, ha arról van szó, simán félreteszi a saját érdekeit mások érdekei miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!