Bige László miért nem váltja be az ígéretét? Mire vár még?
#9 senki sem várta se simicskát bigétől a megváltást.
Mindössze azt várták hogy odatosznak a narancskomcsiknak egy pár kínos információ kiszivárogtatásával. Ennyi.
Bige mitől rabló? Mert A PÁRT azt mondja? Az sok mindent mond ami nem igaz...
2-és válaszoló vagyok.
6-os válaszolónak, kérdezőnek.
Nem, nincs különbség. Ez kb. a tipikus átlagemberi felfogás, mint amikor mindegy, csak ne a Fidesz legyen.
Bige sem szentlélek, ugyanúgy felelősségre kell vonni, ahogy az összes pártot el kellene számoltatni rendszerváltásig visszamenőleg.
De a söpredék, akik rendszerváltás óta ott ülnek a parlamentben, nem fogják megtenni, mert holló a hollónak….
Amúgy más emberek is, aki az adófizetők ellopott pénzéből hoznak létre cégeket, azok is adnak munkát. Lásd, Lölő. Tehát rossz az érvelésed.
Alapból az összes pártot és a holdudvarát (Bige is beletartozik) el kellene számoltatni rendszerváltásig és börtönbe csukni őket, vagyon elkobzással, ha nem tudja bizonyítani, pontosan honnan lett akkora tőkéje!
Csak mivel az átlag ember szellemi szintje, értékrendje a mocsári béka segge alatt van, ez soha nem fog megvalósulni.
Nemhiába szar a közoktatás is. Nehogy már legyen kérdezés tudománya, megbízhatósági- és hatás vizsgálat, jogrendszer folyamatos felülvizsgálata, értékelemzés, propaganda ismeret, politika ismeret és érdekérvényesítés és megannyi életre felkészítő tantárgy, mert akkor a parlamentben lévő emberek 99%-a és a holdudvaruk menne a börtönbe.
11-es Perszee. Egyszer egy erről szóló poszt alá egy idős seggnyaló nyanya olyat kommentelt, hogy börtönbe Bigét. Én erre megkérdeztem tőle, hogy Bige mit követett el?
Szerintem mindenki tudja mi történt utána: kitörölte az egész kommentet.
Igen, azért kéne, hogy Simicska vagy Bige kicsit szivárogtasson, mert ez, hogy ők mindent büntetlenül csinálnak, pegasus ügytől kezdve, ez nonszensz, és mikor még az évvégi sajtótájékoztatóján röhög egyet azon, hogy megkérdezi: ,,na vajon itt ki mindenért a bűnös"- természetesen Gyurcsány meg a Gyuri bácsi.
Ez a logika szerint Mészáros is egy szent, hiszem mint magánember támogatta a Heim Pál kórházat.
Szóval akkor egy-két ilyen filantrógerkedéstől egyből felejtsünk el mindent az olyanoknak mint Mészáros vagy Bige?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!