MZP-re legfőképp a naív és tapasztalatlan fiatalok szavaznak, akik nem értik a világ működését és nem tudják, hogy mi az a neoliberalizmus?
Egyébként nem értem a magyarokat, az öregek szapulják a fiatalokat de mire föl? Miénk a jövő nem az övéké, szomorú de ez az igazság, és akkor még nem is beszéltünk a nagy változásokról, amik lehet el sem jönnek belátható időn belül egy mai gyerek életében.
Sajnos a mai 40-50 éves korosztály sem tudott semmi érdemit elérni hogy ne egy pusztulat legyen ez az ország, a családomból van aki már kintre tervez és nem magyar emberrel.
Sajnos nincs összetartás, szerintem soha nem is volt, ezért jutott idáig az ország a 90-es évektől kezdve... Egyébként legbelül én is tudom hogy könnyebb volna kint újrakezdeni, mint itthon 29 évesen hadakozni az értetlen széthúzó magyarokkal.
#1es voltam
Épp ez az. Az átlagembernek összességében semmivel sem lenne jobb egy MZP kormány alatt.
#1!
1. A kérdés teljesen egyértelmű volt. Az ál-visszaérdezésed átlátszó. Úgy akasz tenni, mintha a kérdező azt sem tudná, hogy mi volt a kérdés.
2. A te fiatal és haladár MZP-d jövőre lesz 50 éves.
3. A "szülőknek sincsen haszna" kijelentésed duplán hazug, hiszen nem csak a szülőknek, hanem a fiataloknak is van "haszna". Elég csak a 25 éven aluliak adókedvezményére gondolni.
4. Az, hogy valakinek a döntési mennyire előremutatók, nem az életkorától függ. Az őskövületek (szocik), természetüknél fogva nem értenek a gazdasághoz, ezért minden válságot adóemeléssel "orvosolnak".
A liberálisok mindent eladnak, mert szerintük az állam rossz gazda. (Persze haveroknak, olcsósítva.)
És van a Fidesz, aki a gazdaság élénkítésebe tesz pénzt. Együl el előremutató.
Sőt! Mivel éppen mindennel vádolják a Fideszt, az éppen azt jelzi, hogy a gazdaságot nem ideológia, hanem pragmatikus szempontok szerint irányítják.
5. Aki fegyvert akar tartani, az alkalmatlan a fegyvertartásra. Lásd 22-es csapdája.
6. Tehát egy fegyvermániás, drogos vagy, aki MZP-t élteti.
# 13
"5. Aki fegyvert akar tartani, az alkalmatlan a fegyvertartásra. Lásd 22-es csapdája. "
Miért is ?
A magyar nép mindig is ilyen volt, soha sem volt egységes összetartás. Már a középkorban sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!