Ha győz a Fidesz jövőre is, elköltöztök az országból?
Figyelt kérdés
2021. dec. 23. 09:07
A kérdező szavazást indított:
Ellenzéki vagyok, elköltözök az országból.
Ellenzéki vagyok, rossz szájízzel, de maradok az országban.
Fideszes vagyok, örömmel maradok az országban.
46 szavazat
1/30 anonim válasza:
Nekem már mindegy, van még 5-6 évem, a gyerekek meg már határon kívül biztonságban.
2/30 anonim válasza:
Teljesen mindegy, ki hova kattingat a fotelben. Tény az, hogy az utóbbi éveken egyre többen költöznek haza.
4/30 anonim válasza:
Jó lenne, mert akkor ennek az országnak nagyjából vége.
5/30 anonim válasza:
Ellenzéki vagyok (legalábbis nem fideszes) és örömmel maradok az országban mert ez a hazám.
6/30 anonim válasza:
Aki ki akart/akar menni, azoknak a többsége már kinn van külföldön. Max. azokon a sor akik most fejezik be a tanulmányaikat.
7/30 anonim válasza:
Az ellenzéki média állítása szerint 11 éve naponta tízezrek menekülnek el ebből az országból, de van 4,5 millió nélkülöző és majdnem 3 millió nyugdíjas.
Ja, meg több százezer ukrán és román, aki szavaz a fideszre.
Pont úgy ahogy ezen a fórumon is vannak sokan akik évek óta mostmárazonnal menekülnek el ebből az országból. 2014-es kampány óta folyamatosan, de valahogy az ajtóig sem jutottak el.
8/30 anonim válasza:
Ellenzéki vagyok (de nem ezt az ócska koalíciót támogatom) és igen, maradok.
9/30 anonim válasza:
Ha anyagi lehetőségem engedné már rég elhagytam volna ezt országot. Évről évre egyre szarabb hely.
10/30 anonim válasza:
Még a "gyere haza fiatal" program szervezője is lelépett az országból.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!