Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Márki Zay Péter most saját...

Márki Zay Péter most saját maga ellen van?

Figyelt kérdés
Mostanában annyira alul teljesít, hülyeségeket beszél, kamu dolgokat állít és sérteget hogy nagyon lent van a srác. Érdemes megfigyelni hogy a fidesz már szinte alig gyurcsányozik, a lejáratását saját maga okozta ezért a Fidesznek könnyű dolga van. Ha jobban csinálta volna Márki akkor most a Fidesz csakis Gyurcsányozni tudna de folyamatosan,viszont már erre sincs nagyon szükség. Az embereknek kezd kinyílni a szeme és kezdik elutasítani ezt az embert. Én is így tettem

2021. dec. 22. 18:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%
Menyi krumplit kaptál te a fidernyákoktól baromarc?
2021. dec. 24. 13:02
 12/13 anonim ***** válasza:
28%
Pontosan így van. Ez az ellenzék annyira alkalmatlan, hogy a Fidesz még el se kezdett kampányolni, az ellenzék már le is jaratta magát. Márkit még a baloldali szavazók is elutasítjak. Közben Orbán meg minden nap bejelent valami pozitívat a nép számára. Kinéz a Fidesz 3/4es győzelme.
2021. dec. 24. 20:58
 13/13 anonim ***** válasza:

#12 "a Fidesz még el se kezdett kampányolni"

Ősszel biztos paranoiából láttam Gyurcsány arcát mindenütt.

2021. dec. 25. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!