Márki Zay Péter most saját maga ellen van?
Simán csak ennyire tökkel ütött. A többi ellenzéki jelölt is ilyen, csak ők tudnak hazudni/csöndben maradni.
MZP meg elmondja az igazságot, hogy milyen rombolást is terveznek
3
Te jó ég azt hittem hogy egyedül vagyok ebben a világban aki már nagyon unja. A krumplizás kb olyan mint a “boldog karácsonyt” válasz
4
Mert már senki nem veszi komolyan és mindenki szakad rajza
7
Azt amúgy vágjátok h az ellenzék is osztott krumplit?
"Mostanában annyira alul teljesít, hülyeségeket beszél, kamu dolgokat állít és sérteget hogy nagyon lent van a srác."
Tudsz példát mondani?
"a lejáratását saját maga okozta ezért a Fidesznek könnyű dolga van"
Ja, mint mikor azt állította, hogy "mi a baloldat is el akarjuk számoltatni" és erre a Fidesz szépen annyit játszott le ebből, hogy "mi a baloldal". Lehetne mondani azt is mikor MZP arról beszélt, hogy az emberek lakásait támogatások segítségével egyebek mellett szigeteltetni kell (pl be lehetne fejezni már a panelprogramot), hogy ne kelljen annyit fűteni. Magyarán ne legyünk kiszolgáltatva az áraknak. Erre a Fidesz rögtön úgy adja be az egészet mintha MZP azt mondaná, hogy fűts kevesebbet és fagyoskodj.
"Az embereknek kezd kinyílni a szeme és kezdik elutasítani ezt az embert. Én is így tettem"
Ez olyan szép lezárása a még veletlenül sem kamu kérdésednek/történetednek.
“Ez olyan szép lezárása a még veletlenül sem kamu kérdésednek/történetednek”
Ezzel mire célzol? Arra hogy valójában most is MZP-s vagyok? Vagy arra hogy sose voltam az? Vagy arra hogy valójában nem utasítom el MZP-t csak szerelmes vagyok belé és a fájdalmamat amit érzek hogy nem lehetek együtt vele itt próbálok megszabadulni tőle?
Tudsz példát mondani?
“Magyarországon jelenleg a legkevesebb, 30 nap jár az álláskeresőknek és mi, a hataloméhes ellenzékiek ezt 90-re akarjuk megemelni”.
“Hoppá, bocsánat, a mostani 90 napot akarjuk 180 napra emelni.”
Az emberek a háttérbe: “270, nem?”
Márki; “ja bocs gec”
Vagy amikor ilyen román KSH adatokra hivatkozva mondja hogy mád Bulgària is lehagyta Magyarországot, és azt állítja hogy mi vagyunk a legcsóróbbak az egész EU-ba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!